Spectacolele de teatru din spaţii neconvenţionale în care se fumează, suspendate la Sibiu

24 Noi 2015 | scris de Cristi Ionescu
Spectacolele de teatru din spaţii neconvenţionale în care se fumează, suspendate la Sibiu

Compania sibiană de Teatru BECOME a început stagiunea 2015 – 2016 cu mai puţine spectacole faţă de anul trecut. Motivul îl reprezintă decizia acestora de a opri pentru moment  spectacolele din spaţiile în care se fumează. „Suspendăm toate spectacolele din baruri, cafenele sau restaurante până când patronii de localuri vor interzice fumatul sau până va fi dată o lege în sensul acesta. Anumite spectacole vor fi regândite pentru alte spaţii. Cei care vor să ne vadă pot veni în fiecare sâmbătă de la 19:30 la Centrul de Tineret din strada Nicolae Teclu nr 41.”  a precizat Cătălin Grigoraş, preşedintele Asociaţiei Internaţionale de Tineret BECOME

Spectacolele care pot fi văzute la BECOME în luna decembrie sunt  „O zi de vară” de S.. Mrozek, în regia lui Muriel Manea, „O aventură galantă”, cu Adrian Grigoraş, în regia lui Cătălin Pătru şi „13” cu Cătălin Grigoraş, în regia lui Radu Botar, iar cei mici se vor bucura de poveşti româneşti.

Pe de altă parte, cei care îl îndrăgesc pe naistul Radu Nechifor sunt aşteptaţi la sala Thalia în data de 15 decembrie ora 19.00 la gala umanitară „Credem în tine”.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră