S-a stins sub ochii ei... Soţia lui Daniel Prodan:„Avea gura încleştată (...) I-a explodat inima în piept“

19 Noi 2016 | scris de Mara Răducanu
S-a stins sub ochii ei... Soţia lui Daniel Prodan:„Avea gura încleştată (...) I-a explodat inima în piept“

 

Se pare că fostul jucător al Stelei a avut o moarte violentă, neavând nicio șansă de a fi salvat. Soția lui Prodan a povestit exact cum s-a petrecut totul. Vorbele acesteia au fost publicate pe facebook de către jurnalistul Daniel Conțescu, bun prieten cu fostul interanțional.  ”Didi n-a avut nicio şansă, dragul de el, spune Licinia, soţia lui: "I s-a făcut rău, a avut spasme, apoi s-a învineţit brusc. Moartea a fost violentă. I-a explodat inima în piept. Am chemat salvarea, iar doamna de dincolo îmi spunea să stau calmă, să îl întorc pe spate şi să apăs pe coşul pieptului.

Răzvan (n.r. – fiul lui Didi) ţipa să vină cineva să ne ajute şi se străduia să îi scoată limba cu un prosop. L-a muşcat de mână pe Răzvan, fiindcă avea gura încleştată. L-am pus într-o parte, dar avea puls slab. Când au venit medicii, mi-au zis că nu îi mai fac electroşocuri, căci i-ar prăji inima degeaba". Concluzia: moartea a fost violenta, şanse nule de salvare”, a scris Conțescu pe contul său de facebook.

Daniel Prodan va fi înmormântat astăzi,  19 noiembrie, începând cu ora 14:00, la Cimitirul ”Sfântul Ilie” din Pipera. Până atunci, familia Prodan a fost de acord și chiar s-a ocupat de toate diligențele pentru ca trupul neînsuflețit al lui ”Didi” Prodan să fie depus vineri, 18 noiembrie, la Zona Vip a ”Arenei Naționale”, între orele 10:00 și 18:00.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră