Sorin Oprescu cere CONFRUNTAREA cu unul dintre denunţători. Fostul primar ar urma să fie dus, din nou, în Arestul Capitalei

28 Sep 2015
Sorin Oprescu cere CONFRUNTAREA cu unul dintre denunţători. Fostul primar ar urma să fie dus, din nou, în Arestul Capitalei
Unul dintre apărătorii primarului suspendat al Capitalei s-a prezentat în aceasta dimineaţă la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) pentru a depune o cerere privind o confruntare cu unul dintre denunţători. Avocatul Viorel Mocanu a depus la DNA o cerere de confruntare în dosarul lui Sorin Oprescu, care îl vizează, cel mai probabil, pe Bogdan Popa, şeful de la Administraţia Cimitirelor. În plus, Sorin Oprescu ar urma să fie dus din nou în Arestul Capitalei, după ce astăzi a fost supus unei unei coronarografii, o tehnica radiologică minim invazivă pentru vizualizarea arterelor inimii.

Avocaţii nu i-au putut prezenta cererea lui Sorin Oprescu pentru că medicii le-au cerut să-l menajeze. „Am vrut să-i prezentăm cererea, dar medicii ne-au interzis să luăm legătura cu el şi să discutăm despre dosar. Dorim o confruntare cu părţile cu care avem contradicţii în acest moment", a declarat avocatul Viorel Mocanu. 

Ce au declarat apărătorii fostului primar 


Apărătorul primarului suspendat al Capitalei nu a dorit să dea prea multe detalii despre starea de sănătate a clientului său, dar a precizat că "s-au solicitat de urgenţă toate actele medicale de la clinica la care a mai făcut investigaţii şi de la spitalul Elias". „Sperăm că va putea participa la termenul privind contestarea măsurii de arest preventiv, dar judecata va putea avea loc şi ăn lipsa dânsului, pentru că lipseşte din motive obiective", a mai spus apărătorul. 

Primarul suspendat al Capitalei se află în prezent la Spitalul Universitar din Capitală, unde este supus mai multor investigaţii amănunţite, dat fiind faptul că starea sa de sănătate s-a degradat în spatele gratiilor. Sorin Oprescu suferă de diabet de tip II, cronic, de hipertensiune şi de insuficienţă renală. El va fi supus luni unei coronarografii, în urma căreia medicii vor decide dacă poate fi tratat în arest sau dacă trebuie să rămână internat.


 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră