Sorin Oprescu rămâne internat la Spitalul Municipal din Capitală

27 Sep 2015
Sorin Oprescu rămâne internat la Spitalul Municipal din Capitală
Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, cercetat în stare de arest preventiv într-un dosar de corupţie, rămâne internat la Spitalul Municipal din Capitală, sub escortă, unde i se fac investigaţii medicale, afirmă surse poliţieneşti, citate de Radio România Actualităţi.

Medicii Spitalului Universitar Bucureşti, unitate pe care edilul a condus-o între 1994 și 2006, stabilesc dacă se impune doar tratament sau este necesară vreo intervenţie chirurgicală.

Sorin Oprescu, în vârstă de 63 de ani şi suferind de diabet insulino-dependent şi afecţiuni cardiovasculare, a fost dus sâmbătă seară din arestul Poliţiei Capitalei la spital, după ce mai multe zile la rând a susţinut că se simte rău.

La începutul săptămânii, el a fost transportat din arest la Spitalul Sfântul Ioan, unde nu a fost internat, ci doar consultat.Avocaţii doctorului Oprescu i-au cerut poliţiei să îi permită acestuia să meargă pentru investigaţii de specialitate la Spitalul Municipal, la medicii săi curanţi. Solicitarea a fost aprobată doar după o intervenţie a avocatului poporului Victor Ciorbea. 

Săptămâna viitoare, Sorin Oprescu va contesta din nou măsura menținerii arestului preventiv. În plus, primarul vrea și o confruntare cu martorii din dosar, potrivit avocatului Alexandru Chiciu.

Citiţi mai multe ştiri din Actualitate!

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră