EXCLUSIV. STRATEGIA celor şapte tineri acuzați de viol şi a familiilor acestora de a o discredita pe victimă. Sora unuia dintre cei șapte ne recomandă să nu ne mai stresăm, că nu face nimeni pușcărie

23 Iul 2015
EXCLUSIV. STRATEGIA celor şapte tineri acuzați de viol şi a familiilor acestora de a o discredita pe victimă. Sora unuia dintre cei șapte ne recomandă să nu ne mai stresăm, că nu face nimeni pușcărie
Cazul celor șapte violatori din Vaslui ia o turnură dementă pe măsură ce se apropie data de 14 august, următorul termen de judecată. Rudele violatorilor au demarat o strategie de defăimare a victimei, lansând tot felul de zvonuri false despre ea și făcând tot felul de declarații bombastice, sperând să atragă de partea lor cât mai multă lume și să-i întoarcă împotriva fetei pe cei care o susțin.

Astfel, mai mulți prieteni au violatorilor au făcut grupuri pe Facebook sau pagini de susținere, unde postează tot felul de mizerii despre victima violului, afirmații imposibil de reprodus în acest articol. Paginile sunt raportate și șterse, ei fac altele și tot așa. Chiar MAMA unuia dintre violatori (Silviu Burada) scrie că nu vrea să-și piardă puiul din cauza unei nebunii a tinereții și cheamă la apel pe oricine știe lucruri compromițătoare despre fata violată.

Momentul culminant a fost și cel mai recent, când sora lui Silviu Burada, violatorul care a regizat toată grozăvia, a postat pe Facebook un mesaj în care ne transmite celor care "se streseaza" să stea liniștiți că nu va face pușcărie niciunul dintre cei șapte violatori, dintre care trei și-au recunoscut deja fapta.

"Nu vă mai stresați atât. Nu face nimeni pușcărie. Știți de ce? Pentru că suntem destui care îi susținem și care le vom fi alături pentru că îi cunoaștem și o cunoaștem și pe ea. Și ea nu e prima dată când spune că e violată. Mai are câteva dosare de viol pe la poliție și s-a dovedit că fata nu e chiar cum o credeți voi", a fost mesajul postat de sora unuia dintre violatorii din Vaslui pe internet.

Evident, faptul că fata ar mai fi acuzat pe cineva de viol este o minciună sfruntată. 

„Nu a existat viol. Erau nişte persoane care au şicanat-o“

Contactată telefonic, avocata Mioara Donosă a infirmat pentru site-ul mariustuca.ro faptul că Raluca ar mai avea „câteva dosare de viol“- după cum a postat pe reţeaua de socializare sora violatorului Silviu Burada. Aceasta a precizat însă că, într-adevăr, în trecut fata ar fi fost şicanată de câţiva consăteni, părinţii acesteia mergând la poliţie  pentru a sesiza acest lucru. Lucrurile s-au liniştit repede, neexistând vreo  plângere pentru viol. Avocata a mai explicat că totul face parte din strategia celor şapte violatori şi a familiilor acestora de a o discredita pe Raluca. 

„Totul face parte din tactica celor şapte“


„Nu, nu,nu. Într-adevăr, i s-au pus nişte întrebări în cadrul dosarului referitoare la un asemenea aspect. Au fost nişte consăteni, să spunem, care au şicanat-o, dar nu a existat o plângere pentru viol, practic s-au liniştit lucrurile la acel moment, dar a fost undeva în trecut. Nu a existat viol. Erau nişte persoane care au şicanat-o, care nu o lăsau în pace, dar lucrurile s-au liniştit. Nu ştiu să vă spun mai multe, nu s-a detaliat.  Părinţii fetei au sesizat, la acel moment, poliţia ca anumite din localitate nu o lasă în pace. Atâta tot. Face parte din tactica lor (n.r.- a celor şapte violatori ). De ce au adus în discuţie acel lucru? Că ei spuneau că este o tactică a fetei de a scoate bani. Nici la acel moment nu au existat bani, nici la momentul ăsta. De asta au acuzat-o. Au vrut să scoată în evidenţă că ea pentru bani face asta. Că, de fapt, ar fi vrurt să meragă cu şapte...“, a explicat pentru apărătoarea fetei din Vaslui. (M.R)

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră