VIDEO! Sinaia, singura staţiune de pe Valea Prahovei unde se poate schia

13 Dec 2015 | scris de Sorin Anghel
VIDEO! Sinaia, singura staţiune de pe Valea Prahovei unde se poate schia

La munte nu a nins suficient de mult până acum şi nici nu sunt şanse ca situaţia să se schimbe în următoarele zece zile. În plus, temperaturile se anunţă destul de ridicate, astfel că nici instalaţiile care produc zăpadă artificială nu vor putea fi puse în funcţiune. În staţiunile de pe Valea Prahovei se anunţă temperaturi chiar şi de 10 grade în cursul săptămânii viitoare.


În mod normal, în această perioada, parcările din zona pârtiilor de schi de pe Valea Prahovei ar fi arătat ca un furnicar. În acest week-end, a fost pustiu. Excepţie a făcut Sinaia, acolo unde s-a putut schia în Masivul Furnică, pe pârtiile Valea Dorului şi Valea Soarelui. Pe Carp este doar un “praf”, în vreme ce mai jos de Cota 1.400 este încă toamna. Cum toată lumea s-a înghesuit ieri şi astăzi la Sinaia, celelalte staţiune par că sunt în extrasezon.

În Buşteni nu e nimeni pe stradă, la Azuga este zăpadă în partea de sus a pârtiei Sorica, însă pe ultimii 400 de metri, la sosire, pământul nu este nici măcar acoperit, iar la Predeal s-a chinuit aseară să ningă, însă s-a aşternut doar un strat de zăpadă ce dispare instantaneu sub talpa bocancilor. Tristeţea este atât de mare încât nu este zăpadă nici măcar pentru săniuş. În tot acest peisaj plin de apatie, singura parte bună o reprezintă faptul că traficul auto între staţiunile de pe Valea Prahovei se desfăşoară în condiţii foarte bune.

 
Selfie!

 

Posted by Dan Mihai Cristian on 12 Decembrie 2015

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră