Simona Halep s-a logodit

24 Noi 2019
Simona Halep s-a logodit

Simona Halep (28 de ani, locul 4 WTA) s-a logodit cu Toni Iuruc! Petrecerea, care a fost una foarte bine ascunsă de ochii mass-media, a avut loc în sâmbătă seară, la un club exclusivist din Mamaia. Asta după ce Simo și Toni au fost în vacanță și la Paris, scrie digi24.ro.

Campioana de la Wimbledon 2019 a primit din partea viitorului soț inelul de logodnă, după cum a dezvăluit jurnalistul Decebal Rădulescu, pe contul său de facebook. Simona își dorește foarte mult o nuntă ca-n povești.

”În acest moment, la Club Riva ( Cafe del Măr) din stațiunea Mamaia, are loc petrecerea de logodnă a Simonei Halep cu Toni Iuruc. Totul a fost ținut la strict secret. În tradiția machidonilor , evenimentului de acest gen i se mai spune: ’se dă semnul’.

Viitorul ginere i-a oferit inelul de logodnă Simonei, iar apoi a păstrat obiceiul și i-a cerut-o ca soție pe Simona tatălui ei, Stere Halep. Petrecerea se desfășoară cu o regulă strictă: niciun invitat n-are voie să posteze imagini sau filmulețe pe rețelele de socializare”, a dezvăluit Decebal Rădulescu, colaborator permanent Digi Sport.

Simona Halep (28 de ani, locul 4 WTA) și Toni Iuruc au stabilit în vacanța din Maldive toate planurile pentru nuntă, care se anunță de pe acum evenimentul anului 2020. Nunta, cel mai probabil, va avea loc după ultimul mare Grand Slam al anului următor, în luna septembrie, la Constanța. Sigur că de la nuntă nu va lipsi Ion Țiriac, omul care a ajutat-o enorm pe Simo.

”Se vor căsători, la anul, în luna septembrie, după ce va participa la US Open 2020.  Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța și, normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești”, a precizat, pentru aceeași wowbiz, un apropiat de-al familiei Simonei Halep.

Simona a spus recent că-și dorește o nuntă mare, la care să fie prezente toate persoanele care-i sunt dragi.

”Vor participa toate neamurile lor, personalități din tenis, din sport, vor fi sute de invitați, poate chiar o mie. Totul a fost deja stabilit, e cam bătut în cuie și, normal, Simona Halep este încântată că a reușit să pună la punct toate detaliile. Evident, au mai rămas lucruri de rezolvat, precum rochia, costumul de nuntă al lui Toni Iuruc, dar, în mare, totul a fost stabilit”, a completat aceeași persoană.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră