Sevil Shhaideh, premier pentru cinci zile!

18 Ian 2017 | scris de Marina Constantinoiu
Sevil Shhaideh, premier pentru cinci zile!

Chiar dacă postul de premier nu a fost să fie al ei, doamna Sevil Shhaideh tot va exercita atribuţiile de prim-ministru. Timp de cinci zile.

Vicepremierul Sevil Shhaideh, ministru al Dezvoltării în actualul Guvern, va exercita atribuţiile premierului privind conducerea operativă a activităţii Guvernului, de miercuri, timp de cinci zile, perioadă în care Sorin Grindeanu nu se află în ţară, relatează RADOR..

Premierul a luat această decizie întrucât va participa, alături de preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, în Statele Unite, la ceremoniile prilejuite de învestirea lui Donald Trump în funcţia de preşedinte, la invitaţia unuia dintre cei doi vicepreşedinţi ai Comitetului de învestire.

Decizia a fost publicată marţi în Monitorul Oficial, precizează agerpres.ro.

Într-un comunicat de presă, Administraţia Prezidenţială de la Bucureşti preciza luni că România va fi reprezentată la eveniment de ambasadorul ţării noastre la Washington, pentru că – potrivit practicii Statelor Unite – nicio delegaţie străină nu este invitată oficial cu această ocazie, cu atât mai puţin şefi de stat sau de Guvern.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră