Sectorul 4 al Capitalei are probleme. SOS-ul lansat de Piedone

01 Iul 2015
Sectorul 4 al Capitalei are probleme. SOS-ul lansat de Piedone
În ultima perioadă, numeroși cetățeni s-au adresat Primăriei Sectorului 4, solicitând sprijin în vederea aplicării tratamentelor necesare combaterii omizilor care au invadat vegetația din imediata apropiere a imobilelor de locuit. Un adevărat semnal SOS, susţine primarul. 

Primarul sectorului, Cristian Popescu — Piedone spune că deşi a adresat numeroase apeluri, solicitând Centrului pentru Protecția Plantelor București, să efectueze tratamente de combatere a omizilor, această autoritate a tratat cu superficialitate problema.
Astfel, în datele de 17, 19, 26 și 30 iunie 2015,

Străzile afectate sunt Piscului, Băltița, Dorohoi, Pictor Ștefan Dimitrescu, Săvinești, Cricovul Dulce, Ornamentului, Grădiștea, Slătioara, Cărămidarii de Jos, sos. Olteniței, Anton Bacalbașa, Danielopol Gheorghe, Ciochina, Reșita, sos. Berceni și Măriuca.

Potrivit edilului, "S.O.S.-ul" lansat nu a fost luat în serios, pe raza Sectorului 4 nefiind efectuate tratamente de stropire decât pe străzile Măriuca și Băltița.

"Adresez din nou un apel, solicitând să se intervină urgent, pentru reducerea disconfortului provocat cetățenilor de prezența omizilor", precizează Piedone, într-un comunicat de presă.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră