Se restricţionează din nou circulaţia pe podul Agigea

28 Feb 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Se restricţionează din nou circulaţia pe podul Agigea

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat marţi că, începând de la 1 martie, se restricţionează circulaţia pe podul Agigea pentru a se relua lucrările de reabilitare. Restricţiiile vor fi valabile până la 27 aprilie 2017. 

Astfel, se vor executa lucrări de frezare asfalt, turnare beton de egalizare, înlocuire hidroizolație, turnare și compactare asfalt, vopsitorie parapet, etc. Ca urmare a instituirii restricţiilor de circulaţie, traficul pe pod se va desfăşura pe firul Constanța - Agigea, în ambele sensuri, pe câte o bandă de circulație.

Viteza de circulație va fi limitată la 50km/h pe toată lungimea podului, iar autovehiculele cu MTMA>10t  trebuie să păstreze distanța de 80 m între ele, conform indicatoarelor montate pe teren, în vederea evitării supraîncărcării podului.

Pentru evitarea ambuteiajelor, şoferii pot utiliza ca rută alternativă Nod rutier A4 ( intersecţie cu DN 39 ), Agigea - A4 ( intrare port Constanţa Sud ) - podul nou peste Canal Dunăre Marea Neagră - bretea acces la DN 39  (Eforie Nord - Agigea) - DN 38 ( Agigea - Negru Vodă).

Anul trecut, după finalizarea unor lucrări, traficul a fost redeschis la 30 noiembrie.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră