Se poate și așa! Idilica întâlnire dintre un cuplu de turiști finlandezi și Poliția Română (VIDEO)

07 Mai 2017
Se poate și așa! Idilica întâlnire dintre un cuplu de turiști finlandezi și Poliția Română (VIDEO)

Un cuplu finlandez cu pasiune pentru călătorii cu rulota și vlogging prezintă, într-un clip video postat pe contul de Youtube,, experienţele petrecute în România,  atrăgând atenția, în mod deosebit, întâlnirea cu un echipaj de poliţie din judeţul Vâlcea, care a avut un final cu totul și cu totul surprinzător pentru cei doi turișii.

La puțin timp după ce cei doi finlandezi  - Joni şi Sara - şi-au campat rulota la marginea comunei Racoviţa, din judeţul Vâlcea, s-au trezit cu un echipaj de poliţie, care le-a cerut să se legitimeze, după care să ăi urmeze.

Spre surpriza finlandezilor, care probabil se așteptau la lucruri mai rele, echipajul de poliţie i-a condus într-un loc împrejmuit, dotat cu un foişor rustic. Unul dintre poliţişti le-a spus turiştilor că locul aparține soţiei sale şi că pot să stea cât doresc fără să plătească nimic.    

Mai mult decât atât, poliţistul s-a întors pentru a le aduce celor doi finlandezi un acumulator pentru a ilumina foişorul. 

Jurnaliştii de la Vocea Vâlcii au reuşit să dea de urma poliţiştilor. Este vorba de agentul şef principal de poliţie Ion Stroescu şi agentul de poliţie Cosmin Fieraru.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră