Scurte

27 Iul 2015 | scris de Sebastian S. Eduard
Scurte
Un grup de scăldători în lacul IOR a agresat un grup de pescari pe lacul IOR, întrucît, primii se încurcau în undiţele celor de pe urmă. Lucrurile au escaladat pînă acolo, încît grupul de scăldători din IOR a căzut în undiţele grupului de pescari în IOR. Primii nu au fost foarte fericiţi, dar imaginaţi-vă bucuria celorlalţi cînd au văzut că nu mai pot trage undiţele de la atîta greutate.

Rămîne foarte în trend moda maiourilor ridicate peste burtă cît şi şosetele băgate în sandale. Se poartă atît pe stradă, cît şi în mijloacele de transport în comun. Personalităţi marcante ale lumii mondene (şi nu numai) au fost văzute cu burta la vedere. Elena Udrea a fost surprinsă într-o asemenea ipostază, în timp ce făcea cumpărături într-un important hipermarchet. Ea avea maioul alb ridicat peste burta plină de păr şi, de asemenea, şosetele băgate în sandale, după moda impusă de fostul ei mentor, domnul preşedinte Traian Băsescu.

Un grup de simpatizanţi ai telefoanelor mai vechi a organizat un miting de protest împotriva camerelor frontale la telefoanele mai noi. „Cu astea noi nu mai poţi să-ţi faci şi tu un selfie ca lumea în toaletă, utilizînd metoda băii. Nu mai ştim şi noi care e moda la pusul gresiei, ce modele se mai poartă, ce căzi să ne mai luăm! Toate astea din cauza acestor amărîte de camere frontale. Huooooo!”, au protestat aceştia cu ură.

Un pensionar sensibil a deschis geamul într-un autobuz dotat cu aer condiţionat. Toate ca toate, dar, deşi oamenii i-au sărit în cap că să-nchidă imediat geamul ăla, pensionarul a replicat inocent că pe el îl trage curentul şi că, asta e, dacă nu le convine, să ia taxiul. Oamenii au lăsat garda jos, în respect pentru vîrsta venerabilului domn, care, iată, a făcut ordine în autobuz.

Ştrandul Cara din Titan îşi ademeneşte clienţii să vină, ţinînd doar un singur bazin, din trei, plin cu apă. „Am senzaţia că sînt la mare”, a spus o doamnă care a văzut la ştiri că plaja la mare era plină şi ar fi vrut şi ea, dar n-a putut. „Încercăm pe cît posibil să satisfacem gusturile pretenţioase ale clienţilor noştri”, a zis managerul ştrandului, care a adăugat că se felicită pentru ideea genială de a aduce plaja aglomerată a mării în Bucureşti, la Capitală.  

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră