SCRISOAREA lui Frank Sinatra pentru George Michael

26 Dec 2016 | scris de Mara Răducanu
SCRISOAREA lui Frank Sinatra pentru George Michael

 

Frank Sinatra a scris scrisoarea în urmă cu 26 de ani, mai exact pe 9 septembrie 1990, iar acum, în urma știrii tragice, conținutul ei a devenit public în mediul on-line.

Motivul pentru care Sinatra a făcut acest gest? Într-un interviu acordat în 1990 publicaţiei americane LA Times Calendar, George Michael se declara nemulţumit de faptul că se află în atenţia publicului.

La momentul respectiv, starul britanic decisese că va acorda foarte puţine interviuri şi nu va cădea în plasa clipurilor video de promovare, ba chiar nu va organiza un turneu de lansare a noului său album, „Listen Without Prejudice”, Vol 1.

George Michael părea că atunci se luptă din răsputeri cu efectele colaterale aduse de faimă, scrie The Mirror.

Deciziile lui George Michael l-au enervat pe marele Frank Sinatra, care a decis să scrie această scrisoare deschisă, publicată de aceeaşi revistă, criticându-l pe George că nu e capabil să aprecieze darurile cu care fusese înzestrat de la natură.

„Ar trebui să îi mulţumească Domnului în fiecare dimineaţă, când se trezeşte, pentru tot ceea ce are. Suntem doi care ar trebui să îi mulţumim Domnului pentru tot ceea ce avem”, scrie Sinatra în debutul scrisorii.

„Talentul nu trebuie irosit. Cei care îl au – şi tu îl ai, evident – trebuie să îl cultive şi să îl împartă cu ceilalţi, altfel îl vor pierde la fel de repede cum l-au primit. Crede-mă, ştiu ce spun, am fost acolo”, mai scris Frank Sinatra.

„Haide, George, relaxează-te. Partea tragică a celebrității este atunci când nimeni nu vine la un concert și trebuie să cânți numai pentru femeia de serviciu”, este o parte din textul scrisorii în care Frank Sinatra îl dejenea pe George Michael.

Cântăreţul şi compozitorul George Michael, care a avut numeroase hit-uri cu grupul Wham în anii 1980 şi mai târziu ca artist solo, a murit în zioua de Crăciun, la vârsta de 53 de ani.

 

scrisoareee

 

George Michael s-a stins din viață înconjurat de cei dragi, conform anunţului făcut de reprezentantul său: "Cu profundă tristeţe vă anunţăm că iubitul nostru fiu, frate şi prieten George a murit liniştit în ziua de Crăciun. Familia lui solicită să îi fie respectată intimitatea în aceste momente dificile. Nu vor mai fi făcute alte comentarii pe acest subiect", informează pagina online a BBC.

Cauza morţii lui George Michael nu a fost dată publicităţii oficial, dar potrivit informaţiilor culese de revista Billboard, cântăreţul ar fi decedat din cauza unei insuficienţe cardiace.

Agentul cântăreţului, Michael Lippman, a confirmat că George Michael a murit din cauza unei crize cardiace, potrivit BBC.

 

CITITI SI: George Michael a murit în ziua de Crăciun. Avea 53 de ani (VIDEO)

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră