Scene de groază în Iași! Un student și-a înjunghiat colegii, apoi a dat foc camerei de cămin

09 Noi 2015
Scene de groază în Iași! Un student și-a înjunghiat colegii, apoi a dat foc camerei de cămin
Incident șocant petrecut în cursul acestei dimineți într-un cămin studențesc din Iași, din cartierul Copou. Un student și-a înjunghiat doi colegi, apoi a dat foc camerei de cămin.

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 7,00. Echipaje de pompieri și de la SMURD au sosit imediat la fața locului.
Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare, unul dintre tinerii înjunghiați a decedat. Cel de al doilea rănit a fost transportat la spital, fiind internat la Terapie Intensivă. În momentul internării, tânărul se afla în șoc hemoragic, după ce a pierdut foarte mult sânge, medicii fiind rezervați cu privire la șansele lui de supraviețuire.

Toți cei trei tineri erau studenți, în anul I, la Facultatea de Economie şi Administrare a Afacerilor din Iași iar conflictul cu final tragic a izbucnit pe fondul consumului de alcool. Autorul crimei a fugit de la locul faptei imediat după ce a incendiat camera de cămin.

Din relatările martorilor, se pare că cele două victime au fost încuiate în cameră de agresor, cei care au intervenit atunci când au sesizat incendiul fiind nevoiți să spargă ușa.

UPDATE: Poliția din Iași a instituit filtre pe străzile Iașiului în încercarea de a prinde suspectul. Acesta se numește Aurelian Giosan (în imaginea alăturată), student la Facultatea de Economie şi Administrare a Afacerilor din Iași. Conform unor surse din cadrul anchetei, tânărul provine dintr-o familie dezorganizată. tatăl său fiind închis pentru fapte comise cu violență.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră