Scandal la mitingul "pentru normalitate" din Cluj! Tânără, luată pe sus de jandarmi (VIDEO)

01 Iul 2017
Scandal la mitingul "pentru normalitate" din Cluj! Tânără, luată pe sus de jandarmi (VIDEO)

Aproximativ cincizeci de persoane au participat, sâmbătă, în Piaţa Avram Iancu din centrul municipiului Cluj-Napoca la un miting de susţinere a familiei tradiţionale, organizat de Partidul România Unită, Partidul România Mare şi organizaţia Noua Dreaptă.

 Manifestarea a început cu rostirea în grup a rugăciunii „Tatăl Nostru”, manifestanţii având pancarte pe care se poate citi „Împotriva homoxexualilor pentru normalitate”, „Clujul nu este Sodoma”, sau „Trei milioane de români, o singură voce: referendum”.
La un moment dat, unul dintre vorbitori a catalogat drept „obscenă” manifestarea de susţinere a comunităţilor sexuale ce avusese loc mai devreme în oraş, iar o tânără din mulţime a replicat: „Am fost acolo, nu a fost obscen”.

În acel moment, tinerei i s-a cerut să plece, fiind apostrofată de mai mulţi participanţi.

Jandarmii au intervenit şi au îndepărtat-o din Piaţa Avram Iancu, fiind condusă la sediul Şecţiei 2 Poliţie pentru cercetări.

„Mi se pare normal să se respecte legea. S-a dat autorizaţie pentru desfăşurarea unei manifestări pubice, vom verifica dacă intervenţia jandarmilor a fost în regulă. Persoana a fost condusă la Secţia 2 Poliţie pentru cercetări”, a declarat Sebastian Cliţan, şeful Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca.

Tânăra condusă de polițiști la secție se numește Oana Mardare și este actriță la teatrul independent "Reactor de creație și experiment".

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră