Sat în mijlocul Bucureştiului! Mii de persoane, aşteptate duminică la RuralFest

19 Sep 2015
Sat în mijlocul Bucureştiului! Mii de persoane, aşteptate duminică la RuralFest
Mii de bucureșteni sunt așteptați pe șoseaua Kiseleff, duminică,20 septembrie, în intervalul 9:00 – 20:30, la RuralFest 2015, evenimentul care aduce satul românesc în mijlocul Bucureștiului. La RuralFest își dau întâlnire peste 140 de producători, meșteșugari, artizani și alți iubitori ai satului românesc.

Evenimentul își propune să refacă legătura dintre locuitorii din mediul urban și satele românești autentice din Moldova, Transilvania, Oltenia, Dobrogea și Muntenia, cu gustul, tradițiile, obiceiurile și poveștile fiecărei regiuni.

RuralFest va fi deschis la orele 10.00 de șeful Reprezentanței Comisiei Europene în România, Angela Filote, și ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin.

RuralFest include: un târg al micilor producători de hrană sănătoasă, degustări de produse, demonstrații meșteșugărești, restaurante cu preparate specifice regiunilor istorice, expoziții cu vânzare a produselor tradiționale, prezentări ale organizațiilor neguvernamentale interesate de conservarea valorilor rurale, și o microfermă de animale.

RuralFest este organizat de Reprezentanța Comisiei Europene în România, împreună cu partenerii săi în acest eveniment, Ministerul Agriculturii și Primăria Municipiului București, în șoseaua Kiseleff, între Piața Victoriei şi strada Arhitect Ion Mincu, duminică, 20 septembrie, în intervalul orar 9:00 - 20:30.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră