VIDEO. IMAGINI ŞOCANTE.Salvamontistă desfigurată cu bătaia într-un bar din Straja. Cine este AGRESORUL amendat, iniţial, doar cu 1000 de lei

07 Feb 2016 | scris de Mara Răducanu
VIDEO. IMAGINI ŞOCANTE.Salvamontistă desfigurată cu bătaia într-un bar din Straja. Cine este AGRESORUL amendat, iniţial, doar cu 1000 de lei

UPDATE. Interlopul care a zdrobit în bătaie o tânără angajată Salvamont a fost reţinut de poliţie. Incidentul şocant a avut loc în staţiunea Straja. Femeia a fost agresată sub ochii unui jandarm care era în timpul liber. Jandarmul este acum anchetat de superiori pentru că n-a intervenit în ajutorul femeii, dar în urmă cu patru ani a fost şi el victima unui alt agresor, a fost înjunghiat.

Miruna Inel, salvator montan în cadrul formației Salvamont Lupeni, a fost bătută, sâmbătă dimineață, la ora 2:00, în barul Taho din stațiunea montană Straja, de un cunoscut interlop din Lupeni, Constantin Sorin Palesică, potrivit voceastrazii.com. Tânăra a fost lovită de mai multe ori peste faţă, inclusiv cu pumnul. În imaginile înregistrate de camerele de supraveghere se vede momentul în care un individ cu chelie, o cheamă la el pe tânără şi o loveşte direct peste faţă. Tânăra se dezechilibrează, dar se apleacă spre agresor încearcând să continue discuţia. Acesta o loveşte din nou cu palma şi apoi îi aplică un pumn în plină figură.

CE SPUNE POLIŢIA 

„Poliţia Municipiului Lupeni a fost sesizată cu privire la faptul că o tânără în vârstă de 21 de ani, din municipiul Lupeni, a fost agresată, în urma unui conflict spontan, în incinta unui bar din staţiunea montană Straja. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Lupeni, în urma cercetărilor efectuate, au identificat prezumtivul autor al agresiunii, un bărbat în vârstă de 33 de ani, fără ocupaţie, din municipiul Lupeni, pe numele căruia a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi ameninţare. Tânăra agresată a fost transportată la Spitalul Municipal Lupeni şi, ulterior, transferată la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii continuă cercetările în vederea clarificării tuturor circumstanţelor faptei, în cursul acestei dimineţi suspectul fiind condus la sediul Poliţiei pentru audieri şi luarea luării măsurilor legale”, arată Inspectoratul de Județean de Poliție Hunedoara.

CE SPUNE JANDARMERIA HUNEDOARA 

În paralel, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Hunedoara s-a autosesizat şi a declansat o altă anchetă împotriva unui subofiţer din cadrul instituţiei care se afla, iî timpul liber, la aceeasi masa cu cel care a lovit-o pe fată şi nu a intervenit imediat pentru aplanarea conflictului. 

La locul incidentului a intervenit un echipaj al jandarmilor montani din statiunea Straja care l-au încătuşat pe agresor şi l-au predat Poliţiei. Acesta a fost amendat cu 1.000 de lei pentru provocare şi participare la scandal într-un local public. Tanara a fost transportata la spital, în stare de inconstienta, de un echipaj SMURD, iar astăzi a revenit acasă, starea ei fiind stabilă. 

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră