România va găzdui cel mai mare festival pentru persoane cu deficiențe de auz

21 Aug 2016 | scris de Istvan Deak
România va găzdui cel mai mare festival pentru persoane cu deficiențe de auz


Cei doi organizatori au mărturisit pentru hearzone.net, că la competiția de Miss și Mister vor participa 25 de femei și 15 bărbați cu deficiențe de auz.
“Ambele evenimente întrunesc peste 34 de națiuni. La Fashion Week vor fi șapte designeri și 29 de modele cu deficiențe de auz. Avem deja confirmări de la 76 de participanți din străinătate. Cinci persoane au încă probleme cu obținerea vizelor”, a declarat Arne Blumeier.
“Primarul din Mamaia și patronul localului unde se va desfășura evenimentul, au dat dovadă de o inima mare. Primim hotel și locație gratuită. În data de 4 septembrie vom organiza o conferință de presă, la care sunt invitați 20 de primari din România. Spaţiul dispune de 735 de locuri. Poliția locală va asigura siguranța participanților. Într-un cuvânt: primim un sprijin nemaiîntâlnit până acum”, a mai spus acesta.
„Primim acces gratuit în Delfinariu, unde câștigătorul de la Miss și Mister vor beneficia de un fotoshooting printre delfini. Primăria Mamaia ne asigură un autobuz gratuit, iar locația este tot gratuită. Vor fi prezenți și jurnaliști de la presa de stat, care vor asigura o promovare internațională a evenimentului”, a adăugat Bjorn.
Ministerul și autoritățile locale speră să atragă astfel mai mulți turiști străini în Mamaia. “În perioada comunistă, Mamaia era frecventată de mulți turiști străini. Astăzi, 95% dintre turiști sunt români.
Ministerul Turismului speră astfel să atragă mai mulți turiști străini. Cele două evenimente din România sunt cele mai mari și costisitoare pe care le-am organizat vreodată. Ne bucurăm de aventura care ne așteaptă în România”, au încheiat cei doi.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră