Românca bătută de tatăl său la un turneu de tenis, mesaj pentru părinţii săi

27 Aug 2017
Românca bătută de tatăl său la un turneu de tenis, mesaj pentru părinţii săi

Andrada Surdeanu a devenit cunoscută în 2014, nu din cauza succesului dobândit pe terenul de tenis, ci din cauza unui incident, în care a fost lovită de tatăl ei, Lucian, în timpul unui meci disputat în cadrul unui din Israel, pentru că nu i-ar fi respectat indicațiile.

Lucian Surdeanu a fost reținut de autoritățile israeliene, care l-au eliberat o săptămâna mai târziu, după ce a achitat o amendă de 300 de euro.

Între timp, relațiile dintre tată și fiica au revenit la normal, iar Andrada le-a trimis părinților un mesaj emoționant.

"La finalul oricarei experiente din viata mea, atat buna cat si rea, mereu am ajuns la vorbele parintilor. Si as vrea sa ma ierte pentru ca niciodata nu am ascultat cand trebuia, ci abia dupa ce m-am dat cu capul de toti peretii, am realizat ca aveau dreptate. Exista acea vorba cum ca "Oamenii invata din greseli, doar oare cand gresesc invata?", ci vorbind despre mine, tin sa fiu sincera: N-am invatat nimic din ultima greseala. Si astazi abia mi-am dat seama cata dreptate au parintii si ca fiecare "prostie" pe care mi-o spun, este numai spre binele meu pentru a-mi feri corpul de orice pericol, cat si sufletul de o alta dezamagire. Imi pare rau ca in ultima perioada am neglijat total parerea lor si am aruncat cuvinte usturatoare la adresa lor, insa si atunci ii iubeam la fel de mult ca si acum, dar nu stiam sa o arat.

Ei au fost, sunt si mereu vor fi, singurele persone care ma vor ierta si accepta indiferent de cate greseli adun la "bord" si ma vor iubi neconditionat. Ei nu au facebook sa vada aceasta postare, poate pentru ca din nou sunt mult prea ocupati muncind tot pentru a nu-i lipsi nimic "copilului" care niciodata nu stie sa aprecieze cu adevarat ceea ce altii nu indraznesc nici macar sa viseze. Va iubesc mult.. si nu vreau vreodata sa fiu pusa in situatia de a regreta faptul ca nu am stiut sa apreciez lucrurile la timpul lor sau sa citesc cu lacrimi in ochii cum ca "Omul aprecieaza valoarea lucrurilor abia dupa ce nu le mai are" si sa ma regasesc pe deplin in acest citat. Sa stiti ca oriunde m-ar duce drumul vietii, mereu ma voi intoarce la voi, dragii mei parinti.. 

Mi-as dori sa ma exprim mai concret prin cuvinte, insa mereu cand vine vorba despre ei, ma invaluie o emotie si cu greu imi pot stapani lacrimile. Mama, tata, in ciuda faptului ca nu am reusit sa ma ridic de fiecare data la nivelul asteptarilor voastre, mereu am fost sigura de un lucru si acela este ca va iubesc enorm si nimeni, niciodata nu va putea sa-mi ia aceasta putere", a scris tânăra pe pagina sa de socializare.

&\

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră