Român, suspectat de legături cu Statul Islamic, căutat de serviciile de informatii bulgare

09 Aug 2015
Român, suspectat de legături cu Statul Islamic, căutat de serviciile de informatii bulgare
Serviciile de informatii bulgare se afla in cautarea unor cetateni straini, un roman si frantuzoaica, desprea care se spune ca ar face parte din organizatia terorista Statul Islamic, si care s-ar afla pe teritoriul bulgar.

Potrivit actelor de identitate ale suspecților, difuzate de Televiziunea Nationala Bulgara, cele două persoane cautate sunt Ezidis Elham, ce tatean francez de origine iraniana, si Mimo Popescu, un cetățean roman in varsta de 24 de ani, despre care se presupune ca s-ar gasi in Sofia, capitala Bulgariei.

Fotografiile celor doi suspecti au fost trimise directiilor regionale de politie din tara. 

Asupra autenticitatii documentului cetateanului roman planeaza totusi o unda de indoiala, in primul rand prenumele acestuia - Mimo - si apoi, CNP-ul romanului incepe cu cifra 2, desi aceasta a fost alocata doar persoanelor de sex feminin.

Politia bulgara a ridicat nivelul de supraveghere din puncte importante de transport - aeroporturi, gari si statii de autobuz, scrie novinite.

Compania Nationala de Drumuri si Autostrazi a informati ca politia de frontiera bulgara efectueaza, incepand de sambata, controale amanuntite la toate categoriile de autovehicule la trecerile de frontiera spre Bulgaria.









Alte stiri din Actualitate

Ultima oră