Un ROMÂN șochează. Tatăl iresponsabil îi dă pruncului să bea BERE și să FUMEZE. Recunoaște cineva acest individ? (VIDEO)

15 Oct 2015
Un ROMÂN șochează. Tatăl iresponsabil îi dă pruncului să bea BERE și să FUMEZE. Recunoaște cineva acest individ? (VIDEO)
Am văzut cu toții imagini demente cu tot felul de oameni care își bat joc de copiii lor pentru câteva clipe de glorie pe internet, însă nu vă gândeați că românii ar merge până acolo. Majoritatea dintre noi suntem oameni cu frică de Dumnezeu și ne protejăm copiii cum putem mai bine, încercând să-i creștem cât mai bine. Pentru că așa cum îi crești, așa îi ai.

Se pare că un român a ales să nu-i pese prea tare nici de sănătatea copilului său, nici de legile care reglementează comportamentul unui adult față de un copil, nici că gesturile sale pot avea un impact devastator atât asupra pruncului său, cât și a celorlalți tați sau părinți labil psihic, care vor crede că ce face acest român în imagini e distractiv.

Tatăl iresponsabil îi dă pruncului să bea BERE și să FUMEZE. Recunoaște cineva acest individ?


 
Un parinte IRESPONSABIL!Distribuiti! Poate il recunoaste cineva pe acest individ sau din ce oras este! Autoritatile ar trebui sa se SESIZEZE!

Posted by WTF News on Thursday, October 15, 2015

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră