Turcescu cere de la Iohannis 5 euro pentru a-şi deschide televiziune

05 Mai 2015
Turcescu cere de la Iohannis 5 euro pentru a-şi deschide televiziune
Într-o scrisoare deschisă publicată pe blogul personal, Robert Turcescu, autodenunţat ofiţer acoperit, revine la prima dragoste. Nu la Oana Sârbu, ci la Jurnalism.

Patetic, lacrimogen şi credibil ca de obicei, Turcescu, după ce face anatomia (gri-neagră) a presei de azi, se pune în fruntea cetei de imparţiali şi solicită, precum pe vremuri clasa muncitoare butelii la secretarul de partid, bani şi susţinere pentru al său proiect echidistant şi naţional.

„Faceti un gest, domnule Iohannis: trimiteti un simplu SMS la 7688, cu mesajul „Turcescu” plus o adresa de mail valida (va costa doar 5 EURO + TVA) si puteti contribui la ridicarea acestui proiect care-si propune sa recupereze jurnalistii adevarati ai Romaniei si, mai ales, sa lanseze si in Romania, la televiziuni, adevaratul concept de „citizen journalism”. 

Din păcate ne oprim aici. Tastatura este înecată în lacrimi. Nici ea nu mai funcţionează, că doar nu-i de piatră. Îmi aduc aminte de bancul ăla cu lupii care vor să intre la stână, dar după gard e ciobanul şi le dă câte una în cap: Ştii ce, dom' colonel? Intră tu primul, că pe mine mă bufneşte râsul... 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră