Un PEDOFIL din AUSTRIA, stabilit la Agnita, a fost arestat după ce a violat două fetiţe. Le cumpăra hăinuţe şi dulciuri, dar le-a ABUZAT timp de un an, chiar sub ochii părinţilor

09 Iul 2015
Un PEDOFIL din AUSTRIA, stabilit la Agnita, a fost arestat după ce a violat două fetiţe. Le cumpăra hăinuţe şi dulciuri, dar le-a ABUZAT timp de un an, chiar sub ochii părinţilor
Un cetăţean austriac, în vârstă de 63 de ani, a fost reţinut de poliţişti din Sibiu, pentru act sexual cu un minor şi viol, după ce  a violat două fetiţe de 9 şi 11 ani. Bărbatul suspect de pedofilie a fost arestat pentru 30 de zile, au precizat pentru site-ul mariustuca.ro surse din cadrul Inspectoratului de Poliţie Sibiu.  Pentru documentarea activităţii infracţionale, poliţiştii sibieni au colaborat cu angajaţii Biroului Ataşatului pentru Afaceri Interne din cadrul Ambasadei Austriei în Bucureşti.

Era venit în România în calitate de turist 


Potrivit unor surse apropiate anchetei, austriacul era venit în României în calitate de turist şi stătea cu chirie în localitatea Agnita. Părinţii fetelor nu au depus plângere la poliţie, anchetatorii autosesizându-se în acest caz. Psihologii de la Protecţia Copilului le-au luat pe cele două fete pentru consiliere. Potrivit anchetatorilor, părinţii ar fi aflat ce s-a întâmplat în ultimul an cu minorele de la poliţişti. 

„În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că în cursul anilor 2014-2015, suspectul ar fi întreţinut raporturi sexuale cu două fete minore, în vârstă de 9 şi 11 ani”, potrivit Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu. Anchetatorii spun că victimele sunt surori şi provin dintr-o familie de rromi cu nouă copii din satul Stejăriş, din localitatea sibiana Agnita.  Austriacul s-a apropiat de familia minorelor şi, pe motiv că vrea să-i ajute, le aducea frecvent în Sibiu, să le cumpere haine şi dulciuri.  Se pare că fetele au fost abuzate, în mod repetat, chiar în locuinţa austriacului din Agnita.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră