Restricţii în trafic, duminică, pentru repetiţiile de1 Decembrie. Pe unde nu se circulă

25 Noi 2016 | scris de Mara Răducanu
Restricţii în trafic, duminică, pentru repetiţiile de1 Decembrie. Pe unde nu se circulă

Pentru asigurarea unui trafic rutier fluent şi în condiţii de siguranţă, având în vedere efectuarea antrenamentului general, duminică, 27 noiembrie 2016, pentru parada militară organizată de Ziua Națională a României, se vor impune restricţii de trafic după cum urmează:

În ziua de 27.11.2016, între orele 04:00 – 16:00, blocarea axului central și banda I de circulație pe şos. P. Kiseleff, pe tronsonul cuprins între Piaţa Presei Libere şi Piaţa Arcul de Triumf și banda I de circulație pe Șoseaua București-Ploiești, sensul de mers Piața Presei Libere către Fântâna Miorița, precum și banda IV de circulație pe șoseaua București-Ploiești, sensul de mers Fântâna Miorița către Piața Presei Libere;

Între orele 07:00 – 16:00, va fi închisă total circulaţia pe şos. Kiseleff între Piaţa Presei Libere şi Piaţa Victoriei, precum şi a străzilor adiacente, pe bd. Al. Constantinescu, între bd. Mărăşti şi Arcul de Triumf, bd Mareşal Averescu între bd. Mărăşti şi Arcul de Triumf, bd Constantin Prezan între Piaţa Arcul de Triumf şi Piaţa Charles de Gaulle şi pe str. Ion Mincu între bd. Aviatorilor şi bd. Ion Mihalache. De asemenea, traficul rutier va fi restricționat temporar și pe Bulevardul Poligrafiei, Bulevardul Mărăști și strada Clucerului, pe durata deplasării tehnicii.

Totodată, va fi restricționată circulația și în pasajul de la Piața Presei Libere, pe sensul de deplasare către Piața Arcul de Triumf, traficul rutier fiind dirijat prin breteaua care accede în Piața Montreal.

Pentru zilele de 26 și 30 noiembrie 2016, începând cu orele 22.00 ale fiecărei zile, se va interzice staționarea autovehiculelor pe Aleea Pescăruș între Intrarea Pescăruș si Restaurant Pescăruș, cât și în alveolele de pe șos. Kiseleff , în zona Monumentului Infanteriei. PolițiaRomână solicită conducătorilor auto să evite deplasarea în zona de desfăşurare a evenimentului, să circule cu maximă atenţie, să folosească rutele ocolitoare, să nu parcheze autovehiculele în apropierea zonelor restricţionate pentru circulaţie şi să opteze, în perioada menţionată, pentru transportul public de suprafaţă sau metrou.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră