Raed Arafat, chemat în judecată. "Este vinovat de tragedia din Colectiv"

27 Mar 2016 | scris de Cristi Ionescu
Raed Arafat, chemat în judecată.

Eugen Iancu, președintele Asociației Colectiv GTG 3010 și tatăl unuia dintre tinerii morți în tragedia din clubul Colectiv a anunțat, într-o conferință de presă, că îl va acționa în judecată pe Raed Arafat, în nume personal, considerând că Raed Arafat este vinovat de tragedia din clubul Colectiv. ''Poate Arafat scapă, dar asta trebuie să o hotărască legea. Eu îl consider vinovat. El este imaginea, el a ieșit la televizor'', a spus Iancu.

El a susținut că răspunsul dat de DSU este "o bătaie de joc", iar ISU este vinovat pentru că a permis funcționarea clubului fără autorizație.

''Intervenția a fost un dezastru. (...) Vrem ca justiția să își facă treaba, să fie lăsată să își facă treaba pentru că sunt domni care consideră că dacă cercetările duc mai sus decât trebuie este bine ca acestea să fie oprite. (...) Un raport dat de prim-ministru ce valuri de opoziție stârnește... Atunci a căzut în guvern, un singur om nu a căzut. Acum, jumătate din țară sare iarăși în apărarea unui om. (...) Acolo s-a greșit. Unitatea lui a aprobat-o, unitatea lui a intervenit dezastruos. Aici suntem părinți care știm cine s-a opus timp de o săptămână la transferul copiilor noștri în spitalele din străinătate. S-a opus Bănicioiu, s-a opus Arafat și managerii din spitale", a mai spus Eugen Iancu.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră