Atenţie şoferi! Radarul te ia cu AUTOSPECIALA NEINSCRIPŢIONATĂ. Unde acţionează poliţiştii

25 Noi 2016 | scris de Mara Răducanu
Atenţie şoferi! Radarul te ia cu AUTOSPECIALA NEINSCRIPŢIONATĂ. Unde acţionează poliţiştii

 

„Poliţia Română îşi adaptează permanent mijloacele de acţiune la situaţiadin teren. 24 de conducători auto care nu au respectat limita legală de viteză aufost depistaţi de poliţişti, cu o autospecială neinscripţionată, dotată cu aparatradar, în urma unei acţiuni pe D.N. 2. În perioada următoare, poliţiştii vor intensifica acţiunile pentru salvareade vieţi, folosind şi această autospecială.

La data de 24 noiembrie a.c., poliţiştii au acţionat pe D.N.2, cu o autospecialăneinscripţionată, dotată cu aparat radar, pentru siguranţa traficului rutier.În doar 4 ore, poliţiştii au depistat 24 de conducători auto care nu au respectatlegislaţia în vigoare și cărora le-au reţinut permisele de conducere în vedereasuspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule, pentru depăşirea vitezeilegale cu mai mult de 50 de km/h.Poliţiştii vor continua acţiunile cu autospeciala neinscripţionată şi în perioadaurmătoare pentru siguranţa participanților la trafic“, potrivit oficialilor din Poliţia Română. 

Poliţia Română vă recomandă să păstraţi o distanţă suficientă faţă de autovehicululdin faţă, să vă asiguraţi temeinic şi să semnalizaţi la schimbarea benzilor decirculaţie.Respectaţi limita legală de viteză şi indicaţiile poliţiştilor din trafic

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră