RADET: În această noapte, încep probele la căldură, în toate sectoarele!

07 Oct 2016 | scris de Magda Marincovici
RADET: În această noapte, încep probele la căldură, în toate sectoarele!

În comunicatul Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB), se precizează că procedura de efectuare a probelor la cald a instalațiilor se desfășoară în toate sectoarele municipiului București.

Asociațiile de locatari sunt rugate să anunțe cetățenii de începutul probelor la cald.

 "Așa cum am anunțat în diferite ocazii, asigur bucureștenii că vor avea apă caldă și căldura fără probleme, pe tot parcursul sezonului rece ! În acest sens, fac apel la oamenii responsabili din ELCEN să împiedice gruparea din societate care face tot posibilul să le saboteze activitatea și să îl pună în dificultate pe Primarul General, prin acțiuni neprofesioniste sau/ și intenționate, așa cum s-a întâmplat în noaptea de miercuri spre joi, avertizează primarul general, Gabriela Firea. 

Spitalul "MS Curie" şi 141 de blocuri, fără apă caldă!

141 de blocuri din sectorul 4 și Spitalul Marie Curie, respectiv 12 puncte termice, au rămas în noaptea de miercuri spre joi fără apă caldă, din cauza unei avarii a sistemul de termoficare. Cauza spargerii conductelor este, de fapt, livrarea de agent termic de către ELCEN la CET Progresul la o temperatură de 93 grade, deși comanda RADET a fost ca agentul termic să aibă 75 de grade. Această solicitare a fost motivată de starea extrem de precară a rețelei de termoficare, veche de aproximativ 40 de ani, lucru binecunoscut de ELCEN.

Oameni nevinovați au avut de suferit, iar acest tip de acțiuni neprofesioniste sau de rea-credința trebuie să înceteze !

Deși normativele permit livrarea de agent termic la CET-uri și la temperaturi mai ridicate, numai cooperarea dintre specialiștii RADET și ELCEN poate asigura livrarea agentului termic în condiții optime.

Binele cetățenilor este cel care trebuie să fie singurul scop atât pentru RADET cât și pentru ELCEN !'

La rândul său, avocatul Gheorghe Piperea, reprezentantul firmei ROMINSOLV, desemnată de Tribunalul București să asigure administrarea judiciară a RADET, a declarat:

'Începând de ieri, toți creditorii RADET au fost notificați să înceteze executările silite, inclusiv popririle asupra terților, sub sancțiunea răspunderii penale, în caz de refuz, conform legislației insolvenței., se mai precizează în comunicatul PMB.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră