PRINŢI ŞI PRINŢIŞORI. Băiatul lui Ioan Rus, nici golan, nici plecat la muncă în străinătate... Doar patron de hotel. O fi bine, nea Ioane?

03 Dec 2015 | scris de Mara Răducanu
PRINŢI ŞI PRINŢIŞORI. Băiatul lui Ioan Rus, nici golan, nici plecat la muncă în străinătate... Doar patron de hotel. O fi bine, nea Ioane?

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a declarat , în contextul în care vorbea despre românii din străinătate şi despre cât câştigă aceştia muncind în construcţii, de exemplu, cu un salariu de 1.500 de euro, că ”de banii ăştia copiii se fac golani acasă, iar nevasta curvă”.

VORBE DE MINISTRU: COPIII GOLANI, NEVASTA CURVĂ...

”România are trei milioane de oameni, să zicem, din forţa activă, în acest moment, în occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonişti, fierari şi aşa mai departe. Lucrează în construcţii, autostrăzi, prin Europa. Au poate 1.500 de euro salariu. O spun foarte direct. De banii ăştia, copiii se fac golani acasă şi nevasta curvă. De 700 de euro vin acasă jumătate”, declara Ioan Rus  la o emisiune a postului Digi 24.  Rus a revenit apoi, spunând că îşi cere scuze ”dacă prin formularea aleasă” a jignit pe cineva. El a mărturist că intenţia lui era să semnaleze o situaţie gravă.

NU GOLANI, DAR PATRONI!Alexandru Rus, fiul fostului ministru Ioan Rus, nu este un golan, după cum şi-a permis tatăl său, pe atunci ministru al Transporturilor, să-i catalogheze cu nonşalanţă pe românii plecaţi la muncă în străinătate. Nu munceşte nici în străinătate. Deocamdată, din informaţiile apărute în presă, nu este nici căsătorit. Deci, îl excludem din drescrierea făcută de al său tată la adresa românilor plecaţi peste  hotare. Pe de altă parte, cum poate fi - plecat la muncă în străinătate- dacă a primit cadou de la tatăl său, nici mai mult nici mai puţin, decât Hotelul Meridian, aflat aproape de centrului Clujulul, potrivit informaţiilor apărute în presă. Copiii lui Rus, Ioana şi Alexandru, sunt acţionari la una din cele două firme care au preluat hotelul Meridian din Cluj, Romproduct Serv. Cel care se ocupă de administrare este Alexandru Rus. Printre maşinile pe care la volanul cărora a fost văzut Alex se numără şi un Range Rover Vogue, în valoare de circa 100.000 de euro. Că aşa e cu obrazul subţire...

VIITOAREA NORĂ A LUI RUS, DEVENITĂ CUNOSCUTĂ DUPĂ PARTICIPAREA LA LIGA SEXY

Pe de altă parte, fiul său, Alexandru Rus, trăieşte de ani buni o poveste de dragoste cu  o tânără care a devenit cunoscută pentru participarea la Liga Sexy de la GSPTV.  „În luna martie a anului 2009, Denisa Pastor îşi încerca norocul la Liga Sexy de la GSPTV în cadrul campaniei Stop pe Piept. Ea a considerat că are un piept foarte frumos, astfel că a trimis câteva poze în încercarea de a câştiga un pictorial incendiar într-o revistă pentru bărbaţi”, scrie eclujeanul.ro. Acum, tânăra umblă la braţul băiatului lui Rus, bucurându-se de vacanţele în Dubai şi Barcelona, iar pozele în care apar cei doi îndrăgostiţi sunt mai mult decât grăitoare. Aşa este când nu munceşti în străinătate!

GINERELE LUI RUS, MARE INVESTITOR

Faţă de alţi copii golani, copiii lui Ioan Rus au primit cadou un hotel de la părintele lor, iar ginerele său este cel mai mare investitor imobiliar din oraş. Ioana Rus, fiica fostului ministru, este căsătorită cu omul de afaceri Vasile Puşcaş, la ora actuală unul dintre cei mai mari investitori imobiliari din Cluj. El a cumpărat terenul unde a fost amplasată fosta fabrică de bere Ursus, pe strada Moţilor, unde vrea să construiască un ansamblu rezidenţial care va avea spaţii de birouri, un mall şi 320 de apartamente. În total, vorbim despre o suprafaţă construită de 55.000 de metri pătraţi şi despre o investiţie de 25 de milioane de euro, potrivit RTV. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră