Primarul: Să vă fie rușine nenorociți ce sunteți, nu vă place să aveți un oraș curat!

28 Mar 2017
Primarul: Să vă fie rușine nenorociți ce sunteți, nu vă place să aveți un oraș curat!

A fi primar în România implică o luptă continuă, o înfruntare strategică care crește în complexitate și duritate, iar adversarii încep să-și anticipeze mișcările viitoare...

În acest minunat început de primăvară, primăria Petrila a luat hotărârea de-a planta 500 de pomi ornamentali în oraș. Unii dintre cetățenii urbei au decis la rândul lor că pomii s-ar potrivi mai bine în propriile curți, luând hotărârea să-i replanteze. Dispariția s-a produs în doar câteva zile.

Numai că Dorin Curtean, viceprimarul din Petrila, anticipase această dorință a concitadinilor săi și, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, îi invită pe hoți să aducă pomii înapoi, pentru că aceștia fuseseră special plantați doar în zone care beneficiau de supraveghere video.


"Saptamana trecuta pe raza orasului Petrila am plantat peste 500 de pomi ornamentali , bineinteles am plantat in zonele unde exista camere de supraveghere pentru ca ma asteptam sa fie destui cetateni iresponsabili sa isi doreasca sa FURE din bunul public , asa cum ii place romanului sa spuna ,,sunt buni acasa la mine ". 

Pe aceasta cale le transmit ca au fost identificati de camerele de supraveghere chiar daca au furat pe noapte cand se asteptau sa nu ii vada nimeni , ii invit sa vina de buna voie cu pomii la primarie altfel maine vom face plangere penala pentru furt pe numele celor identificati ( ca sa nu va dau astazi numele ) sa va fie rusine nenorociti ce sunteti , nu va place sa aveti un oras curat , frumos si sa mentineti ce se face pentru ca tot din banii nostri ai tuturor se cheltuie .

„Dacă nu vom gospodări cu înţelepciune rezervele planetei şi nu vom ocroti natura, vom rămâne in cele din urmă singuri, pe o planetă pustie.”", a scris viceprimarul Petrilei pe Facebook.

Acum decizia se află în responsabilitatea hoților, care pot considera că viceprimarul doar blufează, încercând să-i manipuleze psihologic. Doamne, în România nu te plictisești absolut deloc!

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră