Primarul din Miercurea Ciuc, adus la DNA cu mascaţii

29 Apr 2015
Primarul din Miercurea Ciuc, adus la DNA cu mascaţii
Procurorii DNA fac percheziţii, miercuri dimineaţă, la sediul Primăriei Miercurea Ciuc, precum şi la locuinţa primarului Raduly Robert Kalman, viceprimarul oraşului, Antal Attila, spunând că anchetatorii i-au solicitat mai multe contracte, fără însă a preciza despre ce este vorba.
Primarul din Miercurea Ciuc, Raduly Robert Kalman, vizat de percheziţiile făcute de DNA într-un dosar privind infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie, a fost adus cu mascaţii la sediul primăriei, el spunând că procurorii caută documente ”care au legătură cu sportul”.

Raduly Robert Kalman a fost adus la sediul Primăriei Miercurea Ciuc în jurul orei 12.00, cu o maşină a mascaţilor.

Întrebat ce acuzaţii i se aduc, primarul a răspuns: ”Deocamdată ştim că (n.r. - procurorii) caută ceva documente în legătură cu sportul”.

De asemenea, întrebat dacă este adevărat că a primit 10.000 de euro lunar de la firma care se ocupă de parcarea în oraş, el a spus în limba maghiară: ”Nu am luat niciodată nimic de la nimeni”.

Înainte de a fi adus la sediul primăriei, Raduly Robert Kalman a trimis unui ziar local maghiar un sms în limba maghiară, în care arăta că procurorii solicită documente ”în legătură cu mai multe asociaţii şi cluburi sportive din oraş”.

Şi viceprimarul Szoke Domokos, vizat de ancheta procurorilor anticorupţie, a fost adus la sediul Primăriei Miercurea Ciuc, în jurul orei 10.30.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră