Două săptămâni fără primar. Cu ce se mai ocupă Primăria lui Andrei Chiliman

03 Iul 2015
Două săptămâni fără primar. Cu ce se mai ocupă Primăria lui Andrei Chiliman
Au trecut mai bine de două săptămâni de cand instituția a rămas fără conducere. În această perioadă, Primăria Sectoului 1 a anunțat că activitatea se desfășoară normal: „Activitatea administrației locale se desfășoară în condiții normale, fără să fie afectată de ancheta organelor judiciare”.

Un singur comunicat de presă a fost publicat pe site-ul instituției în legătură cu proiecte ale primăriei sectorului 1. Astfel părinții sunt anunțați că vor avea la dispoziție grădinițe de vară.

„300 de copii din Sectorul 1 nu mai au nevoie de bone în perioada vacanței mari. Părinții își pot duce copiii la Grădinița de Vară de la începutul lunii iulie până la sfârșitul lunii august”, precizează instituția, într-un comunicat de presă din 23 iunie.

Andrei Chiliman a fost pus sub acuzare de procurorii DNA Ploiești pentru constituire de grup infracțional organizat și complicitate la trafic de influență în formă continuată.

Pe 2 iulie, prejudiciul din dosarul lui Andrei Chiliman a fost scăzut de la 670 milioane de euro, la 3 milioane de euro. Decizia a fost luată de magistraţii de la Curtea Supremă. Asta după ce, săptămâna trecută, procurorii DNA au stabilit un prejudiciu enorm.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră