Ce le-a transmis Klaus Iohannis marinarilor români

15 Aug 2015
Ce le-a transmis Klaus Iohannis marinarilor români
Preşedintele Klaus Iohannis a fost marele absent de la festivitățile organizate pentru Ziua Marinei Române. Dar, a transmis un mesaj marinarilor prin intermediul consilierului prezidențial Ion Oprișor.

"Anul acesta, în contextul actualei crize manifestate în vecinătatea noastră, Forţele Navale se remarcă prin participarea activă la iniţiativa ATLANTIC RESOLVE SOUTH, prin componenta sa regională, BLACK SEA RESOLVE, iniţiativă care pune accent pe instrucţia în mediul multinaţional, în vederea îndeplinirii misiunilor stabilite în cadrul sistemului de securitate naţională şi internaţională", a spus Ion Oprișor.

Totodată, pentru înaltul profesionalism și rezultatele remarcabile obţinute de-a lungul anilor, Klaus Iohannis a decorat Drapelul de luptă al Statului Major al Forţelor Navale cu Ordinul „Virtutea Maritimă” în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari.

"La această sărbătoare, cu rezultate deosebite se prezintă şi marinarii poliţişti de frontieră, care îşi demonstrează permanent devotamentul şi competenţa în securizarea frontierelor maritime şi fluviale, cu un accent deosebit pe frontierele externe ale Uniunii Europene", a declarat Oprișor.
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră