Presa străină anunţă reţinerea primarului Capitalei României

06 Sep 2015
Presa străină anunţă reţinerea primarului Capitalei României
Ştirea privind situaţia primarului Capitalei României, Sorin Oprescu, reţinut în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru luare de mită, este deja în atenţia presei străine.

Agenţia de presă Associtead Press (AP) a difuzat informaţia în cursul dimineţii de duminică, la relativ scurt timp după ce televiziunile de ştiri din România difuzau în regim de breaking news informaţia.

AP anunţă faptul că Primarul General este acuzat de luare de mită şi că este vorba despre suma de 25.000 de euro, citând informaţii din comunicatul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Informaţia este difuzată, de asemenea, de romanian-insider.com, Fox News, agenţia bulgară Novinite, Minneapolis Star Tribune, dar şi în presa turcă, de site-ul Bugun, de cotidianul Le Soir, de Agenzia Nova, romandie.com, 20minutos.com, şi în Ungaria de site-urile origo.hu şi mno.hu.

Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost reţinut de procurorii DNA, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, la ora 00.33, fiind acuzat de luare de mită.


Mai multe informaţii despre acest caz, dar şi alte informaţii din Actualitate, pe mariustuca.ro!

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră