Fanii PornHub şi-au schimbat gusturile: nu mai vor MILF sau MOM ci doar TEEN

15 Mai 2015
 Fanii PornHub şi-au schimbat gusturile: nu mai vor MILF sau MOM ci doar TEEN
S-au schimbat gusturile, s-au schimbat cuvintele de căutare. Într-un material extrem de serios, în ciuda subiectului abordat, The Independent este de părere că, în anii care au trecut, gusturile în materie de pornografie s-au schimbat.

Astfel, în 2012, 2013 şi 2014, cel mai căutat cuvânt pe site-ul PornHub a fost „TEEN”, în timp ce în 2009-2011 termenii au fost “MILF” sau “MOM”.

Dar iată ce au căutat, în ordine, pe site-ul PornHub internauţii: 2014: Teen, Lesbian, Milf; 2013: Teen, Milf, Compilation; 2012: Teen, Milf, Anal; 2011: Mom, Massage, Indian; 2010:Mom, Indian, Massage; 2009:Milf, Teen, Squirt

Una dintre explicatii este că la sfârşitul anilor 2000 tinerii şi adolescentii care intrau pe site căutau soluţii din grupe de vârstă diferite (“mom”, “milf”); mai târziu, ei s-au maturizat şi au rămas cumva tributari vârstei pierdute - astfel apărând căutări de tipul „teen”.

O altă explicaţie este legată de provenienţa cuvântului “milf” (mother I love to fuck) născut în 1999 o dată cu apariţia filmului American Pie şi care a provocat o adevărată modă; este posibil ca, treptat, monetizarea cuvântului „milf” să fi scăzut.

Cu toate acestea, cred cei de la The Independent, schimbarea este destul de abruptă. Indiferent cum a-i lua-o, datele sunt fascinante din punct de vedere socilogic, dat fiind că PornHub are 43 de milioane de vizualizări pe zi


 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră