POLIŢISTUL-„SCRIITOR“, Marius Godina, INDIGNAT într-o postare pe Facebook : „Spui ca nu l-a obligat nimeni pe Bogdan să meargă spre moarte (...)?“

25 Oct 2015
POLIŢISTUL-„SCRIITOR“, Marius Godina, INDIGNAT într-o postare pe Facebook : „Spui ca nu l-a obligat nimeni pe Bogdan să meargă spre moarte (...)?“
Marius Godina, poliţistul-„scriitor“ de la Poliţia Rutieră Braşov - textele lui au făcut deliciul internetului- a postat pe pagina sa de Facebook o reacţie în care susţine că nu-şi poate stăpâni indignarea. Fără a nominaliza pe cineva, poliţistul de la Rutieră Braşov vorbeşte despre ieşirea la tv a unui lider de sindicat care ar critica faptul că poliţiştii vorbesc sub protecţia anonimatului.

 „Nu imi pot ascunde indignarea faţa de unul ce a ieşit la tv şi s-a arătat revoltat de faptul că poliţiştii vorbesc sub protecţia anonimatului. Dacă şi-ar dezvălui identitatea, domnule lider de sindicat, ar putea suferi şi, paradoxal, tu ar trebui apoi să îi aperi. Spui că nu l-a obligat nimeni pe Bogdan să meargă spre moarte, dar pe tine te-a obligat cineva să ieşi la televizor şi să dai lecţii de analingus în direct ? 

MITING PENTRU DEMITEREA LUI GABRIEL OPREA

Un miting pentru demiterea vicepremirului Gabriel Oprea are loc astăzi în Bucureşti. Protestul a fost organizat pe Facebook, unde a fost creată o pagină cu titlul „NU Abuzului de putere. Oprea, Demisia!” O serie de ogranizaţii neguvernamentale şi lideri ai opoziţiei au cerut în ultimele zile îndemisia lui Oprea. Institutul pentru Politici Publice cere atât opoziţiei parlamentare, cât şi PSD, ca, în situaţia în care până luni, la ora desfăşurării Birourilor Permanente ale celor doua Camere ale Legislativului, vicepremierul Gabriel Oprea nu îşi va prezenta demisia din Guvern şi din Parlament, să iniţieze o Comisie parlamentară de anchetă cu scopul investigării tuturor activitatilor acestuia în care a folosit coloana oficială.

Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul poliţistului mort


Parchetul de pe lângă Tribunalul București a anunțat oficial că a deschis dosar de cercetare penală, pentru ucidere din culpă, în cazul accidentului produs în coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea. Polițistul de la rutieră Bogdan Cosmin Gigină, care și-a pierdut viața într-un accident de motocicletă în timp ce se afla în fruntea unei coloane oficiale, a fost înmormântat cu onoruri militare la Cimitirul Ghencea Civil.


Alte stiri din Actualitate

Ultima oră