Poliţistul de la Rutieră care a murit în timp ce însoţea coloana oficială a lui Gabriel Oprea va fi înmormântat mâine

22 Oct 2015
Poliţistul de la Rutieră care a murit în timp ce însoţea coloana oficială a lui Gabriel Oprea va fi înmormântat mâine
Politistul de la Rutieră care a murit în timp ce însotea coloana oficială a lui Oprea va fi inmormantat maine. La ora 12:00 cortegiul se va muta la cimitirul Ghencea III, se precizeaza pe pagina de Facebook a politistului, plina de mesaje de condoleante de la prieteni si cunoscuti. 

,,Prietenul nostru drag Cosmin va fi depus, astazi, la Biserica Udricani ( Str. Iuliu Barasch nr.11 sau Cluceru Udricani 14(se afla la est de Piata Sf. Vineri, în spatele blocului ce a fost construit pe locul Bisericii „Sf. Vineri” ) si în vecinatatea Teatrului Evreiesc!. Inmormantarea va fi vineri. La ora 10:00 va incepe slujba la Biserica Udricani dupa care la ora 12:00 cortegiul se va muta la cimitirul Ghencea III,,. 

Politistul de la Rutiera avansat post-mortem de Gabriel Oprea

Poliţistul de la Rutieră care a murit în timp ce însoţea o coloană oficială, avansat POST-MORTEM în gradul de subinspector. Reamintim ca in luna august un alt politist de la Brigada Rutiera a murit, dupa ce a fost accidentat mortal de un afacerist turc.

Centrul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române este împuternicit să facă următoarele precizări:

În această dimineață, la propunerea inspectorului general al Poliției Române, viceprim-ministrul pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, l-a avansat în gradul de subinspector de poliţie post-mortem pe agentul șef adjunct de poliție Gigină Bogdan Cosmin.

Subinspectorul post-mortem Gigină Bogdan Cosmin, căzut la datorie, avea 28 de ani, era căsătorit şi lucra de 8 ani în Ministerul Afacerilor Interne. Poliţistul a încetat din viață la Spitalul Universitar de Urgență București, unde a fost transportat după ce, în seara de 20 octombrie a.c., a fost implicat într-un accident în timpul desfășurării atribuțiunilor de serviciu specifice poliției rutiere.

Cum s-a intamplat tragedia de marti seara

Un poliţist de la Brigada Rutieră, care însoţea o coloană oficială, a murit marti seară în Capitală, după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă care era semnalizată, în zonă având loc lucrări la carosabil.

Accidentul s-a petrecut pe bulevardul Ştirbei Vodă din Bucureşti unde agentul de la Brigada Rutieră avea misiunea de a fluidiza traficul, pentru trecerea unei coloane oficiale. Din motive încă nestabilite, poliţistul a căzut cu motocicleta într-o groapă de câţiva metri adâncime, săpată pentru o lucrare.

Medicii care au intervenit la locul accidentului l-au găsit pe poliţist în stop cardio-respirator. Casca sa era distrusă la marginea gropii. Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei: „În jurul orelor 19 a fost sesizat un eveniment rutier în care este implicat un coleg de-al nostru. În prezent se realizează cercetarea la faţa locului. Cercetările au fost preluate de către Parchetul competent material şi teritorial”.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră