LA VASLUI DA, LA CĂLĂRAŞI BA! Ce a decis instanţa în cazul celor doi poliţişti acuzaţi de viol

09 Aug 2015
LA VASLUI DA, LA CĂLĂRAŞI BA! Ce a decis instanţa în cazul celor doi poliţişti acuzaţi de viol
Magistraţii Tribunalului Călăraşi au respins contestaţiile înaintate de către cei doi poliţişti la măsura arestării preventive, dispusă de Judecătoria Călăraşi în dosarul în care aceştia sunt acuzaţi că au violat o fată fugită din centrul de plasament ”Sfântul Ştefan” din localitatea Perişoru. Decizia Tribunalului Călăraşi este definitivă, cei doi poliţişti urmând să-şi petreacă următoarea lună în arest preventiv.

Poliţiştii Adrian Nicuşor Şerban şi Daniel Florentin Dumitriu, poliţişti dela Ordine Publică, au fost arestaţi preventiv, vineri seară, de Judecătoria Călăraşi, Violul s-ar fi petrecut miercuri seară, pe un câmp situat la aproximativ un kilometru şi jumătate - doi kilometri de municipiul Călăraşi, în perimetrul unui fost poligon de trageri. Aceştia au recunoscut în faţa că au întreţinut relaţii sexuale cu minora, dar au încercat să arunce vina asupra ei, susţinând că ea le-a făcut avansuri, iar ei au cedat. Mai exact, „minora nu a fost violată şi a fi întreţinut relaţii sexuale de bună voie". Agenţii au fost trecuţi în rezervă de ministrul de Interne Gabriel Oprea şi nu se vor mai putea întoarce în poliţie.

JOS „CAŞCHETA“!


Cei doi agenţi de la ordine publică au găsit-o pe adolescentă pe stradă, au dus-o pe un câmp şi ar fi obligat-o să întreţină relaţii intime cu ei, chiar în maşina poliţiei. Apoi au abandonat-o. Un cioban a găsit-o şi a dus-o la spital. Fata fugise din centrul de plasament Perişoru, din Călăraşi, la începutul săptămânii. De 3 ani era instituţionalizată, pentru că mama ei a fost decăzută din drepturile părinteşti după ce ar fi oferit-o concubinului ei. Bărbatul a fost condamnat atunci la trei ani de închisoare. Adolescenta nu a reuşit însă să se acomodeze la casa de copii, de unde a fugit de mai multe ori. Poliţiştii se pare că ştiau că fata provenea dintr-un centru de plasament şi i-ar fi propus să întreţină relaţii sexuale cu ei ca să nu o ducă înapoi. Cel puţin aşa a povestit minora. Agenţii susţin însă altceva. Ordine Publică din cadrul IPJ Călăraşi, acuzaţi că au violat o adolescentă fugită dintr-un centru de plasament, pe care au găsit-o pe stradă, în municipiul Călăraşi, rămân în arest, după ce Tribunalul Călăraşi le-a respins definitiv contestaţiile la măsura preventivă.



Alte stiri din Actualitate

Ultima oră