Cei doi poliţişti din Călăraşi, acuzaţi că au violat o fată 15 ani, arestați preventiv pentru 30 de zile

08 Aug 2015
Cei doi poliţişti din Călăraşi, acuzaţi că au violat o fată 15 ani, arestați preventiv pentru 30 de zile
Magistraţii Judecătoriei Călăraşi au emis mandate de arestare preventivă pe numele poliţiştilor Adrian Nicuşor Şerban şi Daniel Florentin Dumitriu, poliţişti de la Ordine Publică, acuzaţi că ar fi violat o fată fugită din Centrul de Plasament "Sfântu Ştefan", din comuna Perişoru, şi pe care au găsit-o într-un parc din Călăraşi.
Decizia Judecătoriei Călăraşi nu este definitivă, putând fi contestată la Tribunalul Călăraşi.

Cei doi poliţişti fuseseră reţinuţi, joi seară, în baza unui mandat de 24 de ore, emis de către procurori în jurul orei 22.00. Violul s-ar fi petrecut miercuri seară, pe un câmp situat la aproximativ un kilometru şi jumătate - doi kilometri de municipiul Călăraşi, în perimetrul unui fost poligon de trageri. Poliţiştii ar fi abandonat-o pe adolescentă în fosta unitate de trageri, ea fiind găsită de un cioban care a dus-o la spital, iar medicii au sunat la 112 şi au anunţat cazul.

Fata spune că a fost găsită de o patrulă de poliţie într-un parc din Călăraşi şi, sub ameninţarea că va fi dusă din nou în centrul de plasament, ar fi fost dusă într-un loc izolat şi violată.

Adolescenta este din comuna Cuza Vodă.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră