Polițistă amenințată cu moartea pe Facebook: Dacă nu o mută, o mut eu la cimitir!

25 Iul 2017
Polițistă amenințată cu moartea pe Facebook: Dacă nu o mută, o mut eu la cimitir!

La sfârşitul săptămânii trecute, o poliţistă din Argeş a fost ameninţată cu moartea de un şofer pe care l-a sancţionat.

În urma unui control rutier, poliţista l-a informat pe şofer că pentru abaterile constatate va fi amendat şi că pemisul de conducere îi va fi suspendat. Considerându-se nedreptăţit, conducătorul auto a trecut la ameninţări, susţinând că suspendarea permisului l-ar lăsa fără loc de muncă. 

Polițista a fost fotografiată de conducătorul auto, care a pus postat imaginea pe Facebook, însoţită de un mesaj de ameninţare:. "Dacă nu o mută (conducerea Poliţiei Argeş, N.R.), o mut eu la cimitir. Să îmi dea şi închisoare pe viaţă, că nu am ce pierde (…)", a scris individul.

După ce postarea șoferului a fost contestată de utilizatorii rețelei de socializare, care i-au transmis comentarii dure, atenţionându-l că e ilegal ce face şi că poate fi cercetat penal, bărbatul a continuat în aceeași termeni: "Îi făceam filmare cum o jumuleam fir cu fir şi unghie cu unghie pe viu, să vadă ce poate face un analfabet".

Femeia şi-a anunţat superiorii, care au cerut Parchetului să înceapă o anchetă. Bărbatul este reţinut acum, pentru ultraj şi ameninţare, iar la finalul anchetei ar putea face chiar 6 ani de închisoare.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră