RADET nu taie apa caldă și căldura în cartierul Drumul Taberei

19 Noi 2016 | scris de Magda Marincovici
 RADET nu taie apa caldă și căldura în cartierul Drumul Taberei

Potrivit comunicatului emis sâmbătă, primarul general, Gabriela Firea, a dispus ca RADET București să NU întrerupă furnizarea agentului termic în cartierul Drumul Taberei, așa cum a cerut Metrorex.

În comunicat se precizează că primarul General al Capitalei a dispus efectuarea unei investigații făcute de către Corpul de Control al Primarului, în legătură cu solicitarea inițială a Metrorex către RADET, de a sista 3 zile agentul termic pe timpul iernii, pentru lucrări care trenează de peste 3 ani de zile. În cadrul controlului, s-au verificat toate documentele prin care s-a cerut de către Metrorex întreruperea temporară a furnizării apei calde și a agentului termic pentru încălzire, pentru executarea unor lucrări.

'Ca Primar General al Capitalei am considerat că ar fi fost normal ca aceste lucrări să fie executate în lunile de vară, deoarece alimentarea cu agent termic pentru încălzire și apă caldă nu poate fi întreruptă în sezonul rece, fiind o componentă importantă a infrastructurii strategice naționale. Am obligația să mă asigur că fiecare acțiune care ar putea aduce atingere drepturilor locuitorilor Capitalei este bine argumentată și susținută de documentele necesare. Nu ne putem juca cu drepturile locuitorilor Bucureștiului. De aceea, am decis că RADET nu va întrerupe furnizarea agentului termic', a declarat Primarul General al Municipiului București, Gabriela Firea.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră