I-A URMĂRIT PE COPII PÂNĂ ÎN SCARA BLOCULUI. Perversul sexual din lift ar putea fi identificat pe baza analizei ADN. Poliţia cere sprijin pentru identificarea acestuia

24 Iun 2015
 I-A URMĂRIT PE COPII PÂNĂ  ÎN SCARA BLOCULUI. Perversul sexual din lift ar putea fi identificat pe baza analizei ADN. Poliţia cere sprijin pentru identificarea acestuia
Bărbatul care a supus la perversiuni sexuale patru copii, într-un lift din Bucureşti, ar putea fi identificat pe baza analizei ADN-ului. Individul ar putea fi identificat imediat după sosirea rezultatelor, dacă ADN-ul său se găseşte în baza de date a poliţiştilor.

Dacă îl vedeţi, sunaţi la 112!


Poliția Capitalei solicită ajutorul cetățenilor pentru identificarea unui obsedat sexual care a supus patru copii la perversiuni în liftul unui bloc. Incidentul s-a petrecut în cartierul Titan, în seara zilei de 10 iunie, în jurul orei 21.00. Cei patru copii se jucau în grădina din fața blocului, în momentul în care au plecat spre casă, un bărbat, care după declarațiile martorilor îi urmărise cu atenție preț de câteva minute, a intrat după ei în scara blocului și în lift, unde a început să se masturbeze. "Am intrat cu toţii, a intrat peste noi şi şi-a arătat ruşinea. Ne-am speriat, am început să ţipăm, să îi zicem să plece de aici, el a zis lasă, lasă, vino încoace", a declarat una dintre fetiţele agresate.

Unul dintre copiii abuzați, o fetiță, suferă de epilepsie, iar crizele sale s-au întețit după această traumă psihologică. "Face crize, se trezește noaptea din somn. Îi doresc să meargă la pușcărie, trebuie să ne gândim că toți cei peste 20 de ani au copii. Poate și el are copii. E un pedofil, un ratat", a declarat unei televiziuni tatăl fetiței.


 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră