Personalul echipei Man City evacuat din avionul de Bucureşti

15 Aug 2016 | scris de Alex Revenco
Personalul echipei Man City evacuat din avionul de Bucureşti

Cu câteva ore în urmă, presa din Manchester a relatat un incident ce a avut loc înaintea decolării charterului Carpatair ce transportă staful echipei Man City, sponsori şi reprezentanţii mass –media.

A fost praf nu fum

În timpul manevrelor de verificare a sistemului de aer condiţionat, praful ieşit din coloane a fost perceput drept fum iar pasagerii au fost rugaţi să părăsească urgent aeronava. Fiind mulţi ziarişti aceştia au început să dea instant mesaje pe twiter în spiritul “ştirilor de la ora cinci”: fum în avionul românesc, maşinile de pompieri ne-au înconjurat etc. Reprezentaţii Carpatair au răspuns imediat că n-a fost nici un fum ci praf , rezultat din condens şi că maşinile de pompieri au fost chemate preventiv.

Steaua- Man City, marţi, la ora 21.45

După ce toţi s-au lămurit că a fost vorba de o alarmă falsă, avionul a decolat şi la această oră a şi ajuns la Bucureşti. Pep Guardiola & Co vor juca mâine cu Steaua, pe Stadionul Naţional, de la ora 21.45, în prima rundă eliminatorie din Liga Campionilor. La meciul transmis de Pro Tv şi DolceSport sunt aşteptaţi 55.000 de spectatori, dintre care 3.000 sunt fanii lui City.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră