Dosar moarte fotbalist. Percheziţii la Spitalul Floreasca şi la sediul Ambulanţei Puls

09 Mai 2016 | scris de Mara Răducanu
Dosar moarte fotbalist. Percheziţii la Spitalul Floreasca şi la sediul Ambulanţei Puls

 

Echipe de poliţişti de la Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei au mers la Spitalul de Urgenţă Floreasca şi la sediul Ambulanţei private Puls pentru a verifica şi a ridica noi documente, necesare în investigaţia privind cazul morţii fotbalistului Patrick Ekeng, au declarat surse judiciare pentru mediafax.ro. Potrivit acestora, tot astăzi, vor fi ridicate probe şi de la alte locaţii din Capitală. Activitatea Serviciului de Ambulanţă PULS a fost suspendată. Controalele au scos la iveală multe nereguli

Poliţiştii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au mai ridicat documente, zilele trecute, de la sediul ambulanţei private şi de la clubul Dinamo. În cazul morţii lui Patrick Ekeng se fac cercetări pentru acuzaţia de ucidere din culpă.  Jucătorul camerunez al echipei FC Dinamo, Patrick Ekeng, 26 de ani, s-a prăbuşit pe teren în minutul 71 al meciului Dinamo-Viitorul, care a avut loc vineri pe stadionul Ştefan cel Mare. Ekeng a căzut la mijlocul terenului, fără să fie atins de nimeni.

Nereguli grave la ambulanţa Puls 

Echipa Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU) al Ministerului Afacerilor Interne și specialiștii Ministerului Sănătății au finalizat controlul la ambulanța Puls, în urma acestuia constatându-se ''neglijențe și abateri grave''. Potrivit unui comunicat al MAI, printre neregulile constatate s-au numărat modificarea clasificării ambulanțelor, prezența de medicamente și materiale sanitare cu termene de valabilitate depășite și a unor defibrilatoare cu bateriile descărcate.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră