Percheziții DNA la RA-APPS. Directorul Regiei, Gabriel Surdu, vizat de procurori

29 Apr 2015
Percheziții DNA la RA-APPS. Directorul Regiei, Gabriel Surdu, vizat de procurori
Procurori DNA efectuează percheziții la RA-APPS, în dosar fiind vizați Gabriel Surdu, și mai mulți oameni de afaceri. Acuzațiile sunt de cumpărare de influență.

DNA a anunțat că procurorii efectuează percheziții în 4 locații din București și județul Prahova, dintre care una este sediul unei instituții publice, într-un dosar privind suspiciuni de corupție comise în perioada 2013 — 2014.
 
"Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Secția de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție comise în perioada 2013 — 2014. În cursul zilei de 29 aprilie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 4 locații situate în municipiul București și județul Prahova, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice", se arată într-un comunicat al DNA.
 
În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră