Parcul Drumul Taberei se redeschide astăzi începând cu ora 17.00. Evenimentul a fost anunțat de primărie pe Facebook

29 Mai 2015
Parcul Drumul Taberei se redeschide astăzi începând cu ora 17.00. Evenimentul a fost anunțat de primărie pe Facebook
Primăria Sectorului 6 a finalizat în sfârșit lucrările de reamenajare a Parcului Drumului Taberei și îl deschide pentru public astăzi, începând cu ora 17.00. Anunțul a fost făcut de către primărie printr-o postare pe Facebook și o pagina de event la care au fost invitați localnicii.

"Va fi un moment binevenit, atât pentru locuitorii Sectorului 6, cât și pentru cei care vor să viziteze cel mai nou și modern parc din București"€™, a declarat Sorin Dina, managerul de proiect al Parcului Drumul Taberei.



Parcul are locuri de joacă pentru copii, amenajate pe categorii de vârstă, două pavilioane de recreere pentru adulți, un pavilion pentru șahiști, o zonă pentru organizarea de spectacole dotată cu scenă și un loc special amenajat pentru spectatori, zonă de aparate fitness pentru adulți, zonă multisport (terenuri pentru fotbal, baschet, tenis, tenis de masă, handbal), un labirint, luminat seară, în mijlocul căruia se află o zonă de recreere, skatepark, dar și pistă pentru bicicliști cu o lungime totală de 1,6 km.




Atracția parcului este pasarela suspendată la 6 metri înălțime care ofertă trecătorilor o priveliște panoramică asupra întregului parc.

Proiectul de modernizare are o valoare de 75.188.177,45 lei din care contribuția Primăriei Sectorului 6 este de 1.215.809,90 lei, restul fiind fonduri nerambursabile de la Uniunea Europeană. (V.B.)

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră