Panică și scandal la bordul unei curse Tarom. Un român a vrut să deturneze aeronava! (VIDEO)

01 Mai 2015
Panică și scandal la bordul unei curse Tarom. Un român a vrut să deturneze aeronava! (VIDEO)
Incident grav la bordul unei curse Tarom pe ruta București - Amsterdam. Un bărbat foarte agitat a devenit violent și a cerut ca avionul să aterizeze pe aeroportul din Frankfurt.

Bărbatul s-a potolit după ce a fost avertizat atât de membrii echipajului, cât și de comandantul aeronavei, însă, a devenit din nou violent după aterizare. Potrivit unui comunicat al Tarom, ceilalți pasageri l-au imobilizat pe scandalagiu, acesta fiind ulterior preluat de agenții de securitate. 
 
Evenimentul s-a petrecut pe cursa RO 363, OTP-AMS, de miercuri, (ora decolare 15.20) și a fost raportat de membrii echipajului după aterizarea pe aeroportul de plecare, potrivit comunicatului. 
 
Aeronava a aterizat la timp în Amsterdam, iar zborul de întorcere a avut o întârziere de 30 de minute, se mai arată în document. 

Un moldovean beat criță a vrut să prăbușească avionul

Recent, un moldovean în vârstă de 34 de ani, în stare de ebrietate, s-a ales cu dosar penal, după ce a încercat să deschidă ușa navei, să intre în cabina piloților și să amenințe că va prăbuși avionul. Incidentul a avut loc în timpul unui zbor Moscova - Chișinău.

Chiar și după ce avionul a aterizat și a ajuns pe mână polițiștilor de frontieră, bărbatul nu s-a liniștit, înjurând și lovind ofițerii. Incidentul a fost filmat și postat pe YouTube. (V.M.)
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră