Oradea. Șofer, bătut de bicicliștii participanți la un marș, după ce a încercat să treacă printre ei (VIDEO)

23 Sep 2015
Oradea. Șofer, bătut de bicicliștii participanți la un marș, după ce a încercat să treacă printre ei (VIDEO)
Un șofer a fost lovit de participanții la un marș al bicicliștilor organizat în Oradea, după ce a încercat să-și croiască drum la volanul mașinii sale, chiar printre ei.

Incidentul s-a petrecut la finalul unei acțiuni a bicicliștilor orădeni, Critical Mass, menită să facă autoritățile și șoferii să acorde mai multă atenție celor care circulă pe două roți.

Martorii incidentului spun că violențele s-au petrecut după ce conducătorul auto a acroșat cu mașina câțiva dintre participanții la marș.
Șoferul, lovit cu pumnii de câţiva dintre biciclişti şi a cărui maşină a fost vandalizată este coordonatorul italian al unei echipe de muncitori care pavează Piața Unirii din Oradea.
Se pare că italianul intenționa să ajungă la echipa sa, aflată în celălalt capăt al Pieței Unirii din Oradea, loc în care s-a petrecut incidentul, și că a fost enervat de aglomerația creată de bicicliști în zona șantierului său.

Nici intervenția a doi polițiști nu a calmat spiritele, șoferul fiind lovit cu pumnii în continuare. Șoferul a fost luat din gloata biciclistă de jandarmi, dus în dubă și încătușat.
Incidentul este anchetat de Poliţie.

 
Un italian, beat, aproape de linsaj dupa ce a incercat sa treaca, la volanul masinii sale, printr-un mars legal al biciclistilor din Oradea

Posted by WTF News on Wednesday, 23 September 2015


Alte stiri din Actualitate

Ultima oră