PRINŢI ŞI PRINŢIŞORI. Gabriel Oprea Jr., între pasiunea pentru modă şi bolizi de mii de euro. Să fie cu girofar?

02 Dec 2015 | scris de Mara Răducanu
PRINŢI ŞI PRINŢIŞORI. Gabriel Oprea Jr., între pasiunea pentru modă şi bolizi de mii de euro. Să fie cu girofar?

 

Adoră să fie admirat. Se mândreşte că arată bine şi îi place să i se şi spună. Juniorul este student la Universitatea Româno-Americană şi din 2011 lucrează pentru creatoarea de modă Adina Buzatu, ca fotomodel. Îi plac maşinile „beton“- un Audi S7 Matrix de 100.000 de euro, potrivit aktual24.ro- şi partea bună e că îşi şi permite să le cumpere. Deocamdată, nu pe banii lui. Iar dacă mai dă norocul să ai şi un girofar- că vorba aia, dacă poate tatăl, poate şi fiul- atunci viaţa este mult mai frumoasă. Aţi recunoscut personajul? Dacă nu, permiteţi-ne să raportăm: este băiatul fostului vicepremier Gabriel Oprea. Aşa că, prin presa mondenă, citând surse din anturajul lui Oprea Jr., s-a vehiculat ideea că juniorul fostului vicepremier Gabriel Oprea ar fi beneficiat şi el de câteva curse cu girofar.

Oprea jr., preşedinte al organizaţiei de studenţi a UNPR Sector 1

Și pentru că nu era de ajuns, tatăl i-a mai făcut juniorului un cadou în acest an prin care i-a reconfirmat încrederea pe care o are în el. Gabriel Oprea Junior a fost introdus în lumea politică, după cum dezvăluia Breaking News 24, fiind propulsat direct pe o funcţie în partidul construit şi condus de tatăl său, cea de preşedinte al organizaţiei de studenţi a UNPR Sector 1. Iubitor de frumos și cu simț artistic, pe lângă mașini și ceasuri scumpe, Gabi Oprea Jr. este și meloman. Sursele citate au dezvăluit că a plătit un manelist să îi compună o melodie, „Puștani de Dorobanți”, un testament al vieții sale petrecute alături de protipendada Capitalei. Melodie pe care îi place să o asculte la chefurile sale de la vila din Snagov, tot în compania lăutarilor.

Băiatul fostului ministru de Interne, model la casa de modă a Adinei Buzatu

Gabriel Oprea, până mai ieri vicepremier şi ministru de Interne are, dacă nu ştiaţi, un fiu model. În adevăratul sens al cuvântului. Nu ne îndoim că este şi un copil model. Mai exact, juniorul Oprea a făcut furori pe podium, la un târg de nunţi, organizat în Cluj, fiind selectat de creatoarea de modă Adina Buzatu. A fost debutul lui în lumea modelingului, iar creatoarea de modă a avut cuvinte de laudă la adresa juniorului lui Gabriel Oprea.  „Persoana de la agenţie mi-a spus că a facut eforturi considerabile să ajungă model, a făcut mult sport şi a ţinut dietă, ceea ce m-a impresionat. Mai rar vezi la tinerii de astăzi atâta determinare pentru a realiza ceva. Târziu am aflat că tatăl lui este în Guvern. Oricum nu ar fi contat, dacă nu se încadra în cerinţele mele, nu l-aş fi selectat. Pot spune ca s-a descurcat foarte bine pentru debut“, susţinea Adina Buzatu.

 

Citiţi mâine despre Alexandru Rus: nici golan, nici plecat la muncă în străinătate... Vorba tatălui său, fostul ministru, Ioan Rus. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră