Om de afaceri din Kuweit, disparut la Cheia acum 15 zile, rapit pentru bani?

20 Aug 2015
Om de afaceri din Kuweit, disparut la Cheia acum 15 zile, rapit pentru bani?
Mohamed Ta Albaghli, un foarte bogat om de afaceri din Kuweit, in varsta de 79 de ani, a disparut in urma cu 15 zile din statiunea Cheia.

In tinerete, Mohamed Ta Albaghli a fost inalt functionar in ministerul petrolului. Apoi impreuna cu familia, s-a lansat in afaceri cu petrol. S-a remarcat si prin activitatile caritabile carora li s-a dedicat in ultima perioada.

Mohamed Ta Albaghli a sosit pentru prima oara in Romania in 1992. Un an mai tarziu a cumparat un teren la Cheia unde a construit o pensiune. De atunci, in fiecare vara, si-a petrecut alaturi de familie vacanta de vara.

In ultimii ani, prefera sa se cazeze separat de familie, la o alta pensiune din zona, pentru ca avea o afectiune cardiaca si se deplasa cu greutate, avand nevoie de ingrijiri speciale si nu dorea sa strice atmosfera de vacanta a familiei sale.

In urma cu 15 zile, dupa pranz, batranul a fost vazut pentru ultima data. Era imbracat in port traditional arabesc, fiindu-i greu sa nu treaca observat, se deplasa cu greutate, sprijinit intr-un baston, si plecase la o scurta plimbare.

De atunci nu a mai fost de gasit, angajatii pensiunii la care era cazat au dat alarma, a fost cautat fara intrerupere de sute de jandarmi, padurari politisti si voluntari, dar fara rezultat

Familia crede ca a fost rapit pentru ca nu s-ar fi indepartat foarte mult de casa fiindca se deplasa foarte greu si era dependent de un tratament medicamentos.
"Daca era relaxat si odihnit, ar fi supravietuit vreo 2 saptamani, daca era mai tensionat, mai putin de 10 zile", a explicat fiul sau.

Rudele fac apel la opinia publica si cer ca oricine are vreo informatie, oricat de neinsemnata, sa o transmita autoritatilor.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră