Ofertă interesantă de la TAROM: Săptămâna prețurilor îndrăgostite

29 Ian 2018
Ofertă interesantă de la TAROM: Săptămâna prețurilor îndrăgostite

Compania TAROM lansează oferta „Săptămâna preţurilor îndrăgostite” şi te invită să îţi surprinzi jumătatea alegând o super ofertă de călătorie la bordul aeronavelor sale.

În perioada 29 Ianuarie – 2 Februarie 2018, Compania TAROM pune în vânzare bilete de avion la tarife începând de la 99 euro dus-întors, cu toate taxele incluse.

Iată, mai jos, comunicatul complet al celor de la TAROM privind oferta curentă:

”Fluturii din stomac vă vor însoţi şi ei, atunci când veţi călători în intervalul 14 februarie-01 aprilie, 16 aprilie-15 iunie 2018 (data ultimului retur) către destinaţii pe care le veţi vedea cu siguranţă cu ochi de îndrăgostit:

Tarife de la 99 Euro* dus-întors, cu toate taxele incluse, pe rute externe directe între: Bucuresti si Atena, Belgrad, Budapesta, Istanbul, Chisinau, Larnaca, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm, Tel Aviv si intre Iasi si Tel Aviv;
Tarife de la 119 Euro* dus-întors, cu toate taxele incluse, pe rute externe directe între: Bucuresti si Amsterdam, Barcelona, Frankfurt, Hamburg, Munchen, Nisa, Praga, Viena, Valencia, Madrid, Londra, intre Iasi si Luton, intre Sibiu si Munchen;
Tarife de la 139 Euro* dus-întors, cu toate taxele incluse, pe rute externe directe între: Bucuresti si Beirut, Bruxelles, Paris, Amman.
Condiţiile ofertei:

Perioadă de vânzare: 29 ianuarie – 02 Februarie 2018.
Perioade de călătorie: 14 februarie – 01 Aprilie 2018, respectiv 16 Aprilie – 15 Iunie 2018 (data ultimului retur).
Tarifele menţionate mai sus includ toate taxele.
Oferta este valabilă doar pe curse operate cu avioane TAROM.
Rezervarea şi emiterea trebuie efectuate în acelaşi timp, mai puţin în cazul rezervărilor efectuate pe site-ul TAROM pentru care a fost bifată opţiunea de plată în agenţie în termen de maxim 48 de ore.
Nu sunt permise reduceri.
Modificarea datelor de călătorie poate fi facută doar cu plata diferenţei până la tariful disponibil şi aplicabil pe noile date de călătorie, plus o penalizare de 50 EUR.
Rambursarea biletelor achiziţionate nu este permisă.
Locurile la această ofertă sunt limitate şi sunt disponibile doar pe zboruri TAROM selecţionate.
Indiferent de destinaţia aleasă, la bordul aeronavelor TAROM veţi beneficia de:

Transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 30 kg pe destinatiile Amman/ Beirut/ Larnaca/ Roma (1 bagaj pentru Clasa Economy; 3 bagaje pentru Clasa Business), 23 kg pentru restul destinatiilor operate TAROM (1 bagaj pentru Clasa Economy; 3 bagaje pentru Clasa Business), + 10 kg bagaj de mână. Detalii aici.
Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil. Detalii aici.
Servicii gratuite la bord. Detalii aici.
*nivelul tarifelor poate fi influenţat de cursul de schimb valutar şi de modificări ale taxelor de aeroport, ce nu pot fi controlate de către TAROM”.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră